Vinea

Vinea

Vinea: Ons 2012 aanbod staat online!

Costa Brava 14-16 / 16-19
Zon, zee, strand, en keihard relaxen aan de Spaanse Costa Brava! Met dit jaar een geheel vernieuwd programma voor jongeren! Dit is de perfecte plaats voor een geweldige vakantie met leeftijdsgenoten. Het zandstrand is om de hoek en voor de leukste terrasjes en winkeltjes heb je de keuze uit 2 gezellige dorpjes! Ons 2012 aanbod staat online!
Vinea

Vinea: Laatste plaatsen Sailing Kos

Het summum van vakantiegevoel: in een prachtige omgeving van het ene Grieks eilandje naar het andere zeilen en iedere dag iets nieuws ontdekken. Onder begeleiding van een Nederlandse schipper en een Vinea reisleider wordt Sailing Kos een jongerenreis om nooit te vergeten. We hebben nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor deze zomer, dus wees er snel bij! Laatste plaatsen Sailing Kos
Vinea

Vinea: Supervakantie met € 20,- voordeel en kans op een Skull Candy koptelefoon

Het is weer tijd voor een supervakantie. Ga deze zomer met ons mee! Als je voor eind juni een vakantie boekt bij Vinea, bespaar je € 20,- op je reis. En je maakt ook nog eens kans op een van de Skull Candy koptelefoons.
Exclusief en alleen voor de meest enthousiaste Vineasten!

Vinea, de grootste organisator van jeugd- en jongerenvakanties. Supervakantie met € 20,- voordeel en kans op een Skull Candy koptelefoon
Vinea

Vinea: Win de reis van je leven!

Een spetterende zeilweek met drie vrienden, dat is de fantastische hoofdprijs in een leuke actie van Vinea Jeugdreizen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen ik je foto uploaden en drie vrienden uit te nodigen. Wie weet maken jullie dan met z'n vieren de week van je leven mee. En win je deze vakantie niet, misschien sleep je dan een van de 260 tweede prijzen in de wacht... Win de reis van je leven!
Tags Vinea: Jeugdvakanties - Jongerenvakanties