Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen: Oud & Nieuw in magisch Praag !

De Gouden Stad Praag - stad van de 100 torens wordt tijdens Oud & Nieuw door het vuurwerk betoverd in een sprookjesachtige omgeving!

Wilt u de jaarwisseling eens anders beleven, profiteer dan nu van ons Oud & Nieuw arrangement. Een ware knaller! Oud & Nieuw in magisch Praag !
Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen: UITGEBREID WINTERSPORT AANBOD NU BOEKBAAR !

Vol trots presenteren wij u ons nieuwe WINTERSPORT AANBOD boordevol hotels, pensions, vakantiehuizen en appartementen(complexen). Wilt u in een groot skigebied vakantie vieren of juist in een klein skigebied? Reist u per auto, vliegtuig of bus? Bij specialist Tsjecho Reizen is alles mogelijk!

Surf naar www.TSJECHOREIZEN.nl en bekijk het complete beschikbare aanbod, zoek en boek uw favoriete vakantie of vraag onze nieuwe wintersportbrochure aan! UITGEBREID WINTERSPORT AANBOD NU BOEKBAAR !
Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen: TsjechiŽ telt meer dan 70 golfbanen!

De echte golfliefhebbers uit Engeland en Ierland hebben TsjechiŽ al ontdekt! TsjechiŽ is met 112 clubs en 70 gerenommeerde golfbanen golfland bij uitstek!

Niet geheel toevallig zijn een heleboel van de beste golfbanen van TsjechiŽ in de buurt van een kuuroord te vinden. Golfen en kuren gaan hand in hand samen bij het beleven van Total wellness. Dat is pas echt totaal genieten! TsjechiŽ telt meer dan 70 golfbanen!
Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen: Met de kids in Praag - dag arrangement!

Een stad met kinderen bekijken gedoe? Welnee! Praag is juist met de kinderen geweldig. Tijdens een bus rit door de stad kijken de kinderen alleen al hun ogen uit!

4 dagen Kids - Paas - Praag arrangement, inclusief:
 • 3 overnachtingen inclusief ontbijt voor de periode van 21 tot 24 maart 2008
 • 1 x excursie "Met de kids in Praag" dag arrangement
 • Stadsplattegrond

  Volwassenen :
  Ä 125,00 p.p. op basis van logies met ontbijt
  Kids tot 12 jaar :
  Ä 20,00 per kind op basis van logies met ontbijt
  Kids tot 16 jaar :
  Ä 79,00 per kind op basis van logies met ontbijt

  Bekijk dit kids arrangement op onze site! Met de kids in Praag - dag arrangement!
 • Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: UW PAASONTBIJT IN DE SNEEUW ?

  Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat de Pasen dit jaar erg vroeg valt. In TsjechiŽ wordt tijdens de Paasdagen vaak nog geskied en zeker nu deze sfeervolle feestdagen zo vroeg vallen is de kans groot dat u kunt rekenen op prima ski condities!
  De prijzen in deze periode vallen over het algemeen in de laagste categorie! Zo maken wij het wel extra aantrekkelijk om eind maart af te reizen naar ťťn van onze schitterende accommodaties. UW PAASONTBIJT IN DE SNEEUW ?
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: NIEUW ZOMERPROGRAMMA IS UIT!

  Ons nieuwe zomerprogramma is uit! Met trots presenteren wij u onze vele schitterende accommodaties, leuke dagprogramma's, een scala aan rondreizen en nog veel meer! Het uitgebreide programma treft u aan op onze website.
  Natuurlijk kunt u ook onze full color brochure aanvragen. Speciaal voor de liefhebbers van de Gouden Stad Praag hebben wij voor het eerst een aparte brochure uitgebracht met het Praag aanbod. NIEUW ZOMERPROGRAMMA IS UIT!
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: Wintersport last minutes

  In alle wintersportgebieden die TsjechiŽ kent zijn de sneeuwcondities op dit moment uitstekend te noemen.
  Voor u de ideale tijd om nķ te genieten van een last minute buitenseizoen reis.
  Niet alleen de gunstige prijzen maken deze periode extra aantrekkelijk. Het is ook heerlijk rustig bij de skiliften en op de piste!
  Diverse accommodaties hebben wij daarom bijzonder gunstig geprijsd. Wacht niet te lang want OP = OP!
  Bekijk de Tsjecho Reizen aanbiedingen! Wintersport last minutes
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: TsjechiŽ is een wandel Ė en fietsland bij uitstek.

  U schudt hier dan ook veel sportievelingen de hand. Met zijn allen fijn genieten van de omgeving, de geur en kleur van het land. Even stoppen voor een koffie of een broodje, en dan weer verder. Het bergdorpje Pec pod Snezkou biedt ideale condities om te voet of per mountainbike het Reuzengebergte te ontdekken.
  Actief 8 daags wandel en fiets arrangement al v.a. 319,-!
  Loopt u mee in Pec pod Snezkou? TsjechiŽ is een wandel Ė en fietsland bij uitstek.
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: Zomerprogramma vanaf 15 december!

  Terwijl we nog midden in de kraakheldere wintersport zitten komt op 15 december ons nieuwe zomerprogramma uit. Het nieuwe programma, boordevol mooie accommodaties, avontuurlijke rondreizen, actieve vakanties, prachtige Praag bestemmingen en nog veel meer kunt u bekijken op onze website. Zomerprogramma vanaf 15 december!
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: Boek nu voor sneeuwzekere feestdagen!

  Nog even en het is weer zover. De feestdagen staan bijna voor de deur! Als geen ander heeft Tsjecho Reizen weer extra capaciteit kunnen verkrijgen voor de Kerst en Oud & Nieuw weken. Het volledige en actuele aanbod kunt u bekijken en boeken op onze website. Boek nu voor sneeuwzekere feestdagen!
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: Wintersport aanbiedingen!

  Wat een witte wereld! Het Reuzengebergte, het hoogste en populairste gebergte van TsjechiŽ, ligt op dit moment al onder een witte deken. De verwachtingen zien er bijzonder goed uit, tijd dus voor Tsjecho Reizen om aantrekkelijke aanbiedingen voor de Kerst en voor Oud & Nieuw aan te bieden. Wintersport aanbiedingen!
  Tsjecho Reizen

  Tsjecho Reizen: De TsjechiŽ-specialist!

  Tsjecho Reizen is dť specialist voor winter en zomer vakanties naar TsjechiŽ/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus. Ook voor de sportieve en ondernemende vakantieganger bieden we tal van mogelijkheden. De TsjechiŽ-specialist!
  Tags Tsjecho Reizen: Actief & Avontuur - Citytrips - Golfvakanties - Rondreizen - Wintersport