Stena Line

Stena Line

Stena Line: Voordelig naar Zweden

Hoewel de winter nog in volle glorie aanwezig is, kijken we langzaam vooruit naar de warmere seizoenen. Met het oog op zomervakanties is Zweden een absolute aanrader. De diversiteit van het land is groots en dat op een paar honderd autokilometers van Nederland. De ongerepte natuur en talloze (water)sportmogelijkheden maken van Zweden een fantastische vakantiebestemming voor onder andere gezinnen met kinderen.

En met Stena Line reist u komende zomer voordelig naar Noord Europa! Het autopakket biedt u een complete overtocht Kiel-Göteborg voor een aantrekkelijk tarief. Per comfortabele nachtferry vertrekt u uit Kiel en aan boord van de schepen vindt u talloze faciliteiten. Na een goede nachtrust arriveert u uitgerust in Göteborg waar u koers zet naar uw vakantiebestemming. U reist al vanaf EUR 399,- voor een retour inclusief auto, twee personen en twee overnachtingen.

BOEK SNEL WANT HOE EERDER U BOEKT, HOE VOORDELIGER Voordelig naar Zweden
Stena Line

Stena Line: Voordelig naar Ierland

Ierland ontdekken doe je natuurlijk met Stena Line. U kunt kiezen uit maar liefst 4 routes en talloze afvaarten over de Ierse Zee. Maakt u een boeking voor een retourovertocht Hoek van Holland-Harwich en twee overtochten Ierse Zee naar keuze dan profiteert u van het aantrekkelijke Landbridge tarief. Voordelig naar Ierland