Skihorizon

Skihorizon

Skihorizon: Boek uw opties via SkiHorizon en geniet van mooie kortingen

Boek naast uw accommodatie ook uw opties online via SkiHorizon... zo bespaart u tijd in het skiresort en kunt u volop profiteren van uw wintersport! De skiformules van SkiHorizon bieden een mooie hulp bij de organisatie van uw skivakantie, maar geven u ook de mogelijkheid om grote besparingen te doen. Probeer het maar: u zult de kortingen zien verschijnen naar gelang u meer opties selecteert! Boek uw opties via SkiHorizon en geniet van mooie kortingen
Skihorizon

Skihorizon: Alle Nederlanders naar Val Thorens !

Alhoewel het nog best koud is in Nederland komt het einde van het wintersport seizoen in zicht. Elk jaar word de populaire wintersportbestemming Val Thorens voor een weekje een Nederlands fort om het ski seizoen af te sluiten tijdens de Dutchweek!

Van 25 april tot 2 mei kun je genieten van de beste aprés ski, concerten, perfecte sneeuwcondities door de hoge ligging van het dorp en natuurlijk de typisch Nederlandse gezelligheid. En zeg nu zelf, een hele week Koninginnedag vieren dat willen we toch allemaal? Alle Nederlanders naar Val Thorens !
Skihorizon

Skihorizon: Wat is winter zonder een ski vakantie ?

Er even helemaal tussen uit, dat willen we natuurlijk allemaal! Maar wat komt u het beste uit? Op vakantie met kerst, oud en nieuw of geeft u de voorkeur aan de voorjaarsvakantie? Geen probleem, onze aanbiedingen zijn zeer divers dus aan u de keuze!

Boek uw verblijf in één van onze hotels, pensions, chalets of appartementen en vergeet uw skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal niet te boeken ! Wat is winter zonder een ski vakantie ?
Skihorizon

Skihorizon: Thuis blijven is duurder !

Wilt u zeker zijn van een lage prijs voor uw onderkomen? Wij hebben voor u prijzen bedongen die tot 30% procent lager liggen dan normaal. Zoek uw wintersportvakantie in meer dan 200 Europese bestemmingen.
Boek uw verblijf in één van onze hotels, pensions, chalets of appartementen en vergeet uw skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal niet te boeken ! Thuis blijven is duurder !
Skihorizon

Skihorizon: Top aanbiedingen voor de feestadgen in de Alpen !

De jaarwisseling in de bergen, wie droomt er niet van ? Maar niet iedereen slaagt erin deze droomvakantie te boeken in het gewenste skioord en de gewenste accomodatie. Zeker de late boekers hebben veel moeite om een goede optie te vinden.
Wij bieden u de mogelijkheid om ruimschoots op tijd te kiezen uit een selectie van gewilde skioorden en onderkomens voor de jaarwisseling. Top aanbiedingen voor de feestadgen in de Alpen !
Skihorizon

Skihorizon: Oostenrijkse gemutlichkeit en heerlijke Gluhwein tijdens deze kerst ?

Kies nu uit ons uitgebreide aanbod van wintersportaccommodaties in het "gemütliche" Oostenrijk. Geniet van de Oostenrijkse gastvrijheid, glühwein en het besneeuwde Alpenlandschap.

Of u nu een pension, hotel, appartement of chalet zoekt, SkiHorizon heeft een divers aanbod voor u samengesteld. U kunt natuurlijk ook al onze aanbiedingen raadplegen en het verblijf van uw dromen vinden. Oostenrijkse gemutlichkeit en heerlijke Gluhwein tijdens deze kerst ?
Skihorizon

Skihorizon: Ski aanbiedingen in de Alpen

Een witte kerst heeft iets magisch, zeker op ski's. Reserveren rond Kerst is echter altijd moeilijk. Iedereen wil naar dezelfde skioorden... en denkt daar pas op het laatste moment aan !

SkiHorizon heeft nog wat extra accommodaties ingekocht voor de kerstperiode. Tot wel 28% korting op uw wintersport vakantie! Wacht niet langer……

Ontdek tevens onze all inclusive aanbiedingen: accommodatie + skipas + Skihuur + boodschappen voor de hélé week! Hoe meer opties u neemt, hoe meer u bespaard ! Ski aanbiedingen in de Alpen
Skihorizon

Skihorizon: Financiele crisis ? Ga nu voordelig naar de sneeuw !

Ook zo moe van die nieuwsberichten over de financiele crisis? Even een winter break nodig? Verspreid over de beste skigebieden biedt SkiHorizon u kortingen tot wel 10% aan vanaf de eerste week dat deze skigebieden geopend zijn.
Twijfel niet en profiteer van deze uitzonderlijk goed geprijsde accommodaties!
Om uw wintersportvakantie compleet te maken kunt u bij ons ook uw skipas (bij u thuis bezorgd), skimateriaal, en op de meeste bestemmingen ook lessen boeken ! Financiele crisis ? Ga nu voordelig naar de sneeuw !
Skihorizon

Skihorizon: Een witte kerst op 200 bestemmingen

Skihorizon heeft voor uw wintersportvakantie meer dan 200 Europese bestemmingen geselecteerd. Boek uw verblijf in één van de vele hotels, pensions, chalets of appartementen en vergeet ook uw skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal niet te boeken! Een witte kerst op 200 bestemmingen
Skihorizon

Skihorizon: Franse sneeuw voor nog geen 100 euro!

Bij SkiHorizon is de uitverkoop begonnen. Wie dit seizoen nog de ski's wil onderbinden, kan supervoordelig naar de Franse sneeuw. Voor 99 euro per persoon biedt de organisatie appartementen aan in Risoul, St. Francois Longchamp, La Plagne en Les Menuires. De korting op deze accommodaties kan oplopen tot wel 77%! Franse sneeuw voor nog geen 100 euro!
Skihorizon

Skihorizon: Tot wel 50% korting op uw wintersport in april !

Supergoede sneeuwcondities ! Kijk op onze website voor alle last minute aanbiedingen ! Tot wel 50% korting op uw wintersport in april !
Skihorizon

Skihorizon: De beste wintersportaanbiedingen in maart!

Profiteer van de beste wintersportaanbiedingen begin maart! Kijk op de site. Kortingen tot wel 56%! De beste wintersportaanbiedingen in maart!
Skihorizon

Skihorizon: Boek uw last minute naar de verse sneeuw !

Heeft u uw skivakantie voor februari nog niet geboekt ?
Geen paniek u heeft nog steeds de tijd om uw accommodatie te boeken! De sneeuw is in ieder geval super.
Bekijk gauw de aanbiedingen die wij voor u op de site hebben staan en geniet van een heerlijke skivakantie. Boek uw last minute naar de verse sneeuw !
Skihorizon

Skihorizon: Last minute op wintersport in februari !

Het is nog niet te laat om uw wintersport voor de voorjaarsvakantie te boeken! SkiHorizon heeft wederom voor u de beste aanbiedingen! Last minute op wintersport in februari !
Skihorizon

Skihorizon: Ga op wintersportvakantie voor de beste prijs!

ZELL AM SEE Oostenrijk - SalzburgerLand
7 nachten vanaf €184/pers.
LES DEUX ALPES Frankrijk - Noordelijke Alpen
7 nachten vanaf €995
BELLE PLAGNE Frankrijk - Noordelijke Alpen
7 nachten vanaf €715
MAYRHOFEN Oostenrijk - Tirol
7 nachten vanaf €1195 Ga op wintersportvakantie voor de beste prijs!
Skihorizon

Skihorizon: Op de latten met kerst en Oud & Nieuw !

Er is al heel veel sneeuw gevallen in de Europese skigebieden en het wordt hoog tijd dat ook u hiervan gaat genieten.

Het is nog niet te laat om uw wintersportvakantie voor december te boeken !

Profiteer van onze uitstekende aanbiedingen voor kerst en Oud & Nieuw. Op de latten met kerst en Oud & Nieuw !
Skihorizon

Skihorizon: Kortingen met kerst tot 40%!

Een witte kerst heeft iets magisch, zeker op ski's.
Reserveren rond de kerst is echter altijd moeilijk en veel
mensen denken daar pas op het laatste moment aan.
SkiHorizon heeft voor de kerstperiode extra accommodaties
ingekocht met kortingen die oplopen tot wel 40% Kortingen met kerst tot 40%!
Tags Skihorizon: Wintersport