P&O Ferries

P&O Ferries

P&O Ferries: Naar Yorkshire? Nu met 20% korting!

Reist u dit jaar naar Yorkshire? Boek nu en profiteer van onze speciale kortingen voor vroege vogels. Naar Hull reist u in bepaalde periodes met 20% korting en naar Dover zijn onze laagste vanaf tarieven nog volop beschikbaar.

Onze scherpe vanaf tarieven zijn beperkt beschikbaar, maar het aanbod is nu nog groot! Naar Yorkshire? Nu met 20% korting!
P&O Ferries

P&O Ferries: Voordelig Kerstshoppen en bijzonder Oud & Nieuw feest!

Kerst en Oud & Nieuw aan boord

Ga kerstshoppen in Engeland en verras uw familie of vrienden dit jaar met echt bijzondere cadeaus! Vanaf half November is elke Britse stad extra sfeervol en gezellig met prachtig versierde kerstbomen, mooie etalages en feestelijk verlichte straten.Boek dus nu een 3-daagse minicruise met 2 avonden uit aan boord en een dag kerstshoppen in Hull. Vanaf € 49 per persoon !

Bent u toe aan een verrassend en bijzonder Oud & Nieuw? Stap dan in en vier een bijzonder Oud & Nieuw feest aan boord in Rotterdam. Een unieke manier om het nieuwe jaar in te luiden met uw vrienden: lekker eten, drinken, dansen en daarna heerlijk slapen in een eigen cabin.

De leukste manier van reizen! Voordelig Kerstshoppen en bijzonder Oud & Nieuw feest!
P&O Ferries

P&O Ferries: Zomeraanbiedingen naar Engeland

De zomervakantie staat voor de deur! Tijd om er tussenuit te gaan. P&O Ferries heeft een aantal suggesties voor u, van een reguliere overtocht tot een unieke dagtocht. Onze tarieven naar Dover (Zuid-Engeland) zijn op dit moment bijzonder laag. Bovendien heeft de Pond de laatste 17 jaar nog nooit zo laag gestaan, dus een reis naar Groot-Brittannie is nu aantrekkelijker dan ooit.

Is een kleine trip meer uw ding? Een P&O Ferries minicruise is ideaal. Wij hebben een 3-daagse minicruise naar Hull in de aanbieding, maar ook een bijzondere dagtocht naar het centrum van Rotterdam!

Kom snel kijken op onze website! Zomeraanbiedingen naar Engeland
P&O Ferries

P&O Ferries: Nieuw: Minicruise Leeds

Een heerlijke break, even lekker weg van de drukte? Maak uw agenda een paar dagen leeg voor een stuk ontspanning en geniet van een cruise op de Noordzee met de varende vijfsterren hotels van P&O Ferries. Stap aan boord in Rotterdam of Zeebrugge en laat de kapitein het stuur overnemen. Overdag reist u door naar uw eindbestemming, of bezoekt u met de bus de stad van uw keuze.

Onze nieuwe minicruises naar Hull, York, Lincoln en Leeds zijn weer te boeken, nu al vanaf 74 euro per persoon. Nieuw: Minicruise Leeds
P&O Ferries

P&O Ferries: Leeds nieuwe minicruise bestemming P&O

Een minicruise naar Engeland is de ideale manier om een 'cruise' op de Noordzee te combineren met een stedenbezoek. P&O Ferries heeft voor de komende maanden een aantal zeer scherpe aanbiedingen voor haar populaire minicruises aangekondigd. Daarnaast is Leeds als nieuwe stad aan het assortiment minicruises toegevoegd.

Leeds is volgens P&O de perfecte bestemming voor wie net even wat anders wil. Naast een half miljoen vierkante meter aan winkels en een bruisend nachtleven, is er in de stad een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst, cultuur en entertainment. Leeds nieuwe minicruise bestemming P&O
P&O Ferries

P&O Ferries: Ontdek Engeland!

Heeft u uw reisplanning dit jaar al gemaakt? Met de lente voor de deur is dit het perfecte moment om een kijkje te nemen op VisitEngland.nl. U vindt er volop inspiratie voor uw volgende reis naar Engeland en duizenden geinspecteerde accommodaties. Bovendien bent u er aan het juiste adres voor kaartjes voor openbaar vervoer en attracties, waarmee u heel veel tijd en geld bespaart. See you soon on VisitEngland.nl!

U boekt uw auto-overtocht al vanaf euro 42* per enkele reis. Kijk op de site voor meer leuke aanbiedingen. Ontdek Engeland!
P&O Ferries

P&O Ferries: P&O: leider in scherpe prijzen

Nu de speciale vroegboek-acties met superscherpe prijzen:

Calais - Dover
Vanaf EUR 42,- met de auto en vanaf EUR 21,- met de motor.

Rotterdam - Zeebrugge/Hull
Vanaf EUR 152,- voor auto + 2 personen + cabin.

Superdeal naar Hull
Minicruise Rotterdam - Hull vanaf EUR 39,-!

Dagtrip Calais - Dover
Dagretour naar Canterbury vanaf EUR 35,- (auto+max 9 pers.)

Minicruises
Vanaf EUR 70,- per persoon. P&O: leider in scherpe prijzen
P&O Ferries

P&O Ferries: 4 dagen SUPER sale naar Engeland; boeken t/m maandag!

100.000 tickets naar Engeland voor 35 euro!
Dit is uw kans om voordelig naar Engeland te reizen. Vanaf 10.00 uur op 25 januari tot middernacht 28 januari kunt u tickets boeken op onze kanaalroute Calais - Dover voor slechts 35 euro per enkele reis; de tickets zijn geldig voor reizen in 2008.
Dus haast u, want u heeft weinig tijd om uw tickets te reserveren; maar gelukkig des te meer tijd om van uw reis te genieten! 4 dagen SUPER sale naar Engeland; boeken t/m maandag!
P&O Ferries

P&O Ferries: Voordeling naar Groot-Brittannië in 2008

Hoe zit het met uw goede voornemens voor 2008? Goede voornemens die ook nog eens leuk zijn, moet je meteen nakomen! En het levert ook nog eens wat op. Boek uw vakantie naar Engeland, Ierland of Schotland vroeg, want onze overtochttarieven zijn beperkt beschikbaar en dus geldt: hoe vroeger u boekt, hoe meer kans op onze laagste tarieven!

calais dover webtarief va. eur 42* auto + 9 per enkele reis

rotterdam/zeebrugge - hull webtarief va. eur 152* auto + 2 laagseizoen per enkele reis Voordeling naar Groot-Brittannië in 2008
P&O Ferries

P&O Ferries: 27x per dag naar Engeland

P&O Ferries biedt dagelijks 27 voordelige overtochten aan naar zowel Zuid- als Noord-Engeland. Onze gunstige vertrek- en aankomsttijden zorgen voor een ideale aansluiting bij je routeplanning. Een paar voorbeelden:
Calais - Dover
Je reist vanuit Utrecht in zo'n 5,5 uur naar Zuid-Engeland. Met op piekdagen 25 overtochten van 90 minuten per dag, de zekerheid van een snelle en comfortabele start van de vakantie.
Rotterdam/Zeebrugge - Hull
Vanuit Hull zijn Noord-Engeland, Wales en Schotland goed bereikbaar. Start de vakantie met een avond aan boord van een van de nieuwste en meest comfortabele schepen op de Noordzee: verschillende restaurants en bars, kinderspeelruimtes, live entertainment, winkels, bioscopen, een casino en 's nachts de privacy van een eigen cabin met douche en toilet, zodat je de volgende dag uitgerust verder reist. 27x per dag naar Engeland
P&O Ferries

P&O Ferries: P&O leider in scherpe prijzen

Calais - Dover
Vanaf EUR 35,- met de auto en vanaf EUR 18,- met de motor.
Rotterdam - Zeebrugge/Hull
Vanaf EUR 138,- voor auto + 2 personen + cabin.
Minicruises
Vanaf EUR 70,- per persoon. P&O leider in scherpe prijzen
P&O Ferries

P&O Ferries: Kerst in Engeland

Alle steden in Engeland zijn klaar voor de leukste periode van het jaar: kerst. Elke Britse stad heeft zo z'n eigen kerstspecialiteiten. Een ding hebben ze gemeen; het is er extra feestelijk en gezellig met de mooiste etalages, romantisch verlichte straten, prachtig versierde kerstbomen en speciale kerstversieringen. Dit is de periode om de leukste kado-ideeen op te doen en voor iedereen een klein souvenir voor onder de boom mee te brengen.
Wist u trouwens al dat onze routes voor 2008 boekbaar zijn?! Kerst in Engeland
Tags P&O Ferries: Cruises & Ferries