OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Toch ook prijsschieten bij OUT!

Eigenlijk is dit bericht alleen maar bestemd voor lezers die het boeken van hun vakantie hebben uitgesteld totdat het EK-resultaat van het Nederlands voetbalelftal bekend is. Alle andere vakantiegangers leggen immers gewoon op tijd de vakantiewoning van hun eerste keuze vast en daar is heel veel voor te zeggen.

OUT! was daarom ook niet van plan een bijzondere EK-aktie te starten. Wij stoorden ons echter aan de EK-akties zoals die in de reisbranche worden gevoerd: grote prijzen als Nederland kampioen wordt. Een onverdiende 'motie van wantrouwen' voor Van Basten en de zijnen! Er wordt immers duidelijk gerekend op een vroegtijdige uitschakeling van Nederland. Maar dan is het leed voor de voetbalfan compleet: geen sportief succes, geen vakantievoordeel en misschien helemaal geen leuke woning meer beschikbaar.

OUT! doet het daarom anders. Per Nederlands doelpunt verlenen wij direkt 1% korting en wij verdubbelen de korting bij het kampioenschap van Oranje. Dan heeft de voetbalfan altijd voordeel. Hij/zij geniet van het EK (of niet) en als het afgelopen is, profiteert hij/zij van de troostprijs of overwinningsbonus. Of de opgebouwde korting wordt nog tijdens het EK besteed zodra U dat leuke huisje ziet! Kijk op de website voor de spelregels. Toch ook prijsschieten bij OUT!
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Pak die buitenkansjes!

Op bijna alle bestemmingen vindt al weer nieuw en daarom vaak nog goed beschikbaar(!) OUT!-aanbod. Kijk op onze landenpagina's maar eens onder de linker menu-optie 'Nieuw'. Hier vindt U alleen de onlangs aan ons aanbod toegevoegde vakantiewoningen en woningen die ook niet in onze vakantiegids 2008 staan.

In het bijzonder maken wij U graag attent op de schitterende mogelijkheden in de Spaanse regio's CataloniŽ en Valancia (codes E-CAT en E-VAL). Hoogwaardige woningen vlak bij het strand en vaak ook nog met zwembad! Toplocaties aan de costa's beschikbaar en betaalbaar! Pak die buitenkansjes!
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Zure druiven voor piekeraars

Nu de mei-vakantie voorbij is moeten we met z'n allen even minimaal een achttal weken doorbijten tot de grote schoolvakantie. Heeft U nog steeds niet geboekt dan heeft U nu de laatste kans om dat ene bijzondere plekje voor U vast te leggen of om te profiteren van de mogelijke (lastminute) kortingen op de nu nog vrije weken. Zure druiven voor piekeraars
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Tijdreizen? Wij zijn er klaar voor!

Tijdreizen... Als het ooit zover komt, zal er naar verwachting massaal getijdreisd worden. Aan vele andere recreatievormen zoals voetbal en kansspelen is vanwege de zekere uitkomst immers niets meer te beleven. En goed voor OUT! Vakantiehuizen: al die tijdreizigers hebben onderdak nodig! Zolang we alleen toestaan dat er vanuit het heden een verblijf in verleden of toekomst wordt geboekt, hoeven we ons reserveringssysteem niet eens aan te passen! Wel worden goed gebleken zomers vanzelfsprekend elk jaar duurder. Net als met wijn maar dat begrijpt U natuurlijk wel... Proost! Tijdreizen? Wij zijn er klaar voor!
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Extra mogelijkheden in Turkije

Op de Turkije-pagina van www.out.travel vindt U naast onze comfortabele villa's en appartementen, op een veelzijdig en luxe beach-resort bij Bodrum, vanaf deze week een aantal interessante TravelTrips (arrangement van woning, vlucht en huurauto/transfer). Vanaf EU 355,- p.p. kunt U kiezen uit 8- of 15-daagse familie-, cultuur- of strandvakanties (Bodrum/EgeÔsche Zee). Dit deel van Turkije combineert een luxe omgeving met een rijk cultureel-historisch verleden. Nergens ter wereld zijn de merkbare invloeden zo interessant en veelzijdig (grieks, romeins, islamitisch, christelijk, europees, aziatisch enz.). Kortom een vakantiebestemmijng bij uitstek! U vliegt van Eindhoven, Schiphol, Rotterdam of Brussel. Extra mogelijkheden in Turkije
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Nog meer ItaliŽ bij OUT!

Vanwege de grote vraag vanuit ons gastenbestand en de zeer positieve ervaringen die wij teruggekoppeld krijgen, heeft OUT! haar aanbod in ItaliŽ (Lago Maggiore, Lago di Lugano, Toscane/UmbriŽ, Marche, SardiniŽ/SiciliŽ) de afgelopen weken al weer uitgebreid. Bezoek daarom snel www.out.travel en ontdek de vele nieuwe opties (ook nog voor het hoogseizoen) aan de Toscaanse kust en de Sicilaanse vakantie-oorden Cefalý, Taormina en Scopello. En...dagelijks voegen wij nog nieuwe vakantiewoningen toe. Nog meer ItaliŽ bij OUT!
OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen: Spanje voordeliger geworden

Met de vele nieuwe woningen in Spanje is het huidige aanbod van OUT! nauwelijks meer te vergelijken met dat van de afgelopen jaren. Een surftochtje over het internet leert bovendien al snel dat de OUT!-woningen een optimale ligging aan de costa's combineren met een wel zeer aantrekkelijke prijsstelling. Om dit unieke vakantiehuizenbestand op te bouwen, stationeerde OUT! enkele jaren geleden ťťn van haar meest ervaren medewerkers permanent in Spanje. Zij haalt voor onze gasten de krenten uit de pap! Spanje voordeliger geworden
Tags OUT! Vakantiehuizen: Vakantiehuizen & Villa's