NH Hoteles

NH Hoteles

NH Hoteles: Waanzinnige Winterslaapweken!

Deze week bieden we 4 waanzinnig leuke bestemmingen. Brugge, Gent, Groningen of Den Haag. Kies een van deze hippe bestemmingen voor slechts € 25 per persoon! Waanzinnige Winterslaapweken!
NH Hoteles

NH Hoteles: Weekendspecials 1-3 augustus

NH Hotels heeft weer een aantal spectaculair geprijsde weekendspecials samengesteld. In het weekend van 1 t/m 3 augustus zijn er onder meer aanbiedingen in Nederland, België en Duitsland:
• Veldhoven: € 109
• Brussel: € 160
• Maastricht: € 179
• Düsseldorf: € 219
Voor deze aanbiedingen geldt: geen reserveringskosten, en annuleren tot op de dag van aankomst om 16.00 mogelijk. Boek snel, want het aantal kamers is beperkt. Weekendspecials 1-3 augustus
NH Hoteles

NH Hoteles: Zomerse prijzen bij alle NH hotels wereldwijd!

Vanaf 10% korting bij vroegtijdige reserveringen in meer dan 340 hotels!
Ben je aan een ontspannende vakantie toe? Droom je van rustige, zonovergoten dagen aan het strand, in een hotelresort met Golf en Spa of in het hartje van de meest aantrekkelijke steden ter wereld? Met NH Hoteles kun je nu van 1 juli tot en met 31 augustus 2008 tegen een uitzonderlijke prijs van je zomervakantie genieten!

Kies tussen meer dan 340 hotels van NH Hoteles in de hele wereld en als je minimaal 7 dagen van tevoren boekt, krijg je tenminste een korting van 10%!

Beperkt aantal plaatsen. Aarzel niet langer en boek je zomervakantie nu!
Aanbod geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2008. Zie promotievoorwaarden op de site. Zomerse prijzen bij alle NH hotels wereldwijd!
Tags NH Hoteles: Hotels