L'TUR.

L'TUR.

L'TUR.: Onze kerstaanbiedingen - de grootste keus voor de beste prijs!

Als u dit jaar echt geen zin hebt om de kerstboom op te tuigen, te poetsen en het nieuwe jaar in te luiden met een TV nieuwjaarsgala met oliebollen en champagne - dan laat u dit door anderen doen en gaat u zelf niets anders doen dan genieten. Boek nu uw kersthotel of ga met L'TUR op een leuke en spontane manier het nieuwe jaar in.

Alle droomreizen met kerts of oud en nieuw vindt u op onze site - voor de oude, voordelige prijs natuurlijk... Onze kerstaanbiedingen - de grootste keus voor de beste prijs!
L'TUR.

L'TUR.: Duiken vanaf 366 Euro. Last Minute Egypte.

Het is nu eenmaal zo: Een paar van de mooiste omgevingen staan continue onder water. Topvoorbeeld: de koraalriffen en de fantastische viswereld in de rode zee. Daar bestaat slechts 1 ding: Inpakken en wegwezen, duiken in Egypte. En na het duiken heerlijk genieten van de warme zon en het comfort van uw hotel. En de prijzen? Die blijven laag. Duiken vanaf 366 Euro. Last Minute Egypte.
L'TUR.

L'TUR.: Voor trekvogels - verre reizen vanaf 657 euro.

Van dieren kunnen we heel wat leren. Bijvoorbeeld er op tijd vandoor te gaan als het hier koud en kil wordt. Doe net als juffrouw ooievaar en "calimero" en alle andere trekvogels met koppie: vlieg met LTUR naar waar het nog warm is en laat nog eenmaal lekker de zon op je veren schijnen. Voor trekvogels - verre reizen vanaf 657 euro.
L'TUR.

L'TUR.: Happy Summer bij L'TUR: 10 procent op alle zwemvakanties.

Wat maakt u blij? Een mooi hotel met zeezicht? U vakantie genieten met alles inclusief? Vakantie vieren en de vrijheid van een huurauto genieten? Of gewoon heerlijk op een prachtig strand de zon genieten? Dan bij L'TUR boeken en 10% korting* op alle strand vakanties!

Niet verder zoeken en meteen uw droom vakantie boeken.

*10 procent korting op alle strand vakanties (vlucht &hotel) maximaal 100 euro korting per boeking vanaf zaterdag
23 augustus tot en met zondag 24 augustus 24:00 L'TUR Europas nr 1 voor last minute. Happy Summer bij L'TUR: 10 procent op alle zwemvakanties.
L'TUR.

L'TUR.: Voordelig naar de Canarische Eilanden

er is een stroom, waar u nog steeds van kunt genieten voor spaartarieven! De golfstroom. Hierdoor wordt vakantie op de Canarische eilanden op ieder jaarsgetijde een warm vergenoegen. En omdat de Canarische eilanden tot onze lievelingseilanden behoort, heeft u nu een hele grote keus aan last minute aanbiedingen. Voor prijzen, die bijna niet meer goedkoper kunnen worden! Voordelig naar de Canarische Eilanden
L'TUR.

L'TUR.: Voordelig naar de wintersport vliegen!

Met L'TUR kunnen vakantiegangers zeer voordelig hun vluchten boeken: vanaf EUR 138,- naar Oostenrijk, EUR 138,- naar Frankrijk en EUR 207,- naar Zwitserland. Dit maakt het wel erg aantrekkelijk om de auto te laten staan! Voordelig naar de wintersport vliegen!
Tags L'TUR.: Golfvakanties - Lastminutes - Strandvakanties