House of Britain

House of Britain

House of Britain: Reis dit najaar voordelig naar Schotland!

2009: hét jaar van Schotland!
In 2009 viert men de 250ste verjaardag van de beroemdste inwoner van Schotland, de dichter Robert ('Rabbie') Burns. Speciaal voor dit historische evenement werd Homecoming Scotland in het leven geroepen; zo vieren ze in Schotland o.a. dat zij de Home of Golf, het land van de whisky en uiteraard, het geboorteland van Burns zijn.

Kom in 2009 naar Schotland en beleef het verleden dat de wereld veranderde, het bruisende heden en de inspirerende toekomst... Reis dit najaar voordelig naar Schotland!
House of Britain

House of Britain: Engeland was nog nooit zo goedkoop!

Ontvlucht de Oranje Gekte!

Tijdens het EK hoeft u zich dit keer niet te ergeren aan uw partner die de hele dag naar de voetbalwedstrijden zit te kijken. Met deze 3-daagse stedentrip Londen heeft u de mogelijkheid om de tijd voor uzelf te nemen en eens lekker te gaan shoppen.

Inclusief treinretour!
v.a. 249 euro per persoon Engeland was nog nooit zo goedkoop!
House of Britain

House of Britain: 9 dagen Wales ANWB KAMPIOEN AANBIEDING!

Genieten is even de tijd nemen voor de schoonheid om je heen. In Wales ligt het tempo lekker laag en is de omgeving mooi, majestueus en soms zelfs magisch. Met dat genieten zit het tijdens deze autorondreis dus wel goed.

Inclusief overtocht v.a. 529 euro per persoon. 9 dagen Wales ANWB KAMPIOEN AANBIEDING!
House of Britain

House of Britain: Fietsen in Londen

Eén van de beste manieren om Londen te bekijken is op de fiets. Bij deze 3-daagse stedentrip Londen is de Central London fietstocht inbegrepen waarbij u onder begeleiding van een ervaren gids het prachtige centrum van Londen op de fiets gaat ontdekken.

Inclusief treinretour v.a. 269 euro per persoon. Fietsen in Londen
House of Britain

House of Britain: Eurostar Special!

Heerlijk reizen naar het bruisende hart van Londen!

Ook zo'n zin in een paar dagen weg? Wat dacht u van een reisje naar Londen? Deze bruisende Britse metropool blijft met zijn vele verrassende wijken, parken, talrijke winkels, cafés en restaurants steeds verbazen. Maak uw keuze uit één van de ontelbare hotels die de stad rijk is en boek alvast een tafeltje in uw favoriete restaurant. Het enige wat nog ontbreekt is een snelle, comfortabele en voordelige manier om er naartoe te reizen. Kies voor Eurostar, de hogesnelheidstrein die het vasteland met Londen verbindt.

Vanaf 99 euro per persoon! Eurostar Special!
House of Britain

House of Britain: Autorondreis 5 dagen Castles of North Wales

Ontdek het rijke verleden van Noord-Wales. Talloze forten en kastelen die in vroegere tijden waakten over de veiligheid van de inwoners van de regio, staan nog immer statig in het landschap. Sommige zijn vervallen tot charmante ruïnes, andere zijn nog net zo imponerend als eeuwen gelegen. Fotogenieke kastelen zoals Conwy Castle en Caernarfon Castle zullen een onvergetelijke indruk op u maken!

v.a. 289 euro per persoon Autorondreis 5 dagen Castles of North Wales
House of Britain

House of Britain: WALES SPECIAL!

Op relatief korte afstand ligt een heerlijke bestemming: Wales. Prachtige bergen waar de weg zich doorheen slingert, groene valleien die doorkruist worden door kronkelige riviertjes, glooiende heuvels met verscholen watervalletjes, talrijke kastelen zoals Carreg Cennen Castle, ruige kliffen en prachtige baaien zoals Barafundle Bay trekken er aan uw oog voorbij. De schoonheid van het land, de vriendelijke bevolking en de Welshe cultuur zullen een onvergetelijke indruk maken. WALES SPECIAL!
House of Britain

House of Britain: Bed & Breakfast

Tijdens uw vakantie op het Isle of Wight met overnachtingen in een B&B kunt u het echte Britse leven ervaren. In de B&B's die aangesloten zijn bij de organisatie 'Our House is your Home' zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Britten eigen is. De B&B's variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows, van pensions tot kleine familiehotels.

Vanaf 47 euro per persoon per nacht. Bed & Breakfast
House of Britain

House of Britain: 5 dagen Wandelen op Wight

Wat dacht u van heerlijk uitwaaien en wandelen hoog boven de uitgestrekte kustlijn van Wight? Wight leent zich uitstekend voor een wandelvakantie. De paden slingeren zich langs de kust en door bossen, velden en dorpjes, zodat u al wandelend iedere uithoek van het eiland kunt bereiken.

Vanaf 220 euro per persoon! 5 dagen Wandelen op Wight
House of Britain

House of Britain: Bezoek de filmlocaties van The Other Boleyn Girl!

The Other Boleyn Girl
In deze film strijden twee mooie zusters, Anne en Mary Boleyn om de liefde van de knappe koning Henry VIII van Engeland. Ga nu met ons mee naar het prachtige Kent waar u deze film kunt herbeleven. Bezoek de filmlocaties en ga een stapje terug in de tijd.

Incl. overtocht v.a. 95 euro per persoon. Bezoek de filmlocaties van The Other Boleyn Girl!
House of Britain

House of Britain: Isle of Wight

5 dagen Wandelen op Wight
Wat dacht u van heerlijk uitwaaien en wandelen hoog boven de uitgestrekte kustlijn van Wight? Uitkijkend over zee, over het eiland en als hoogtepunt over de Needles waan je je alleen op de wereld. De zilte zeelucht en de vogels geven je een vrij gevoel, de tijd lijkt stil te staan. Ervaar het zelf!
Vanaf 220 euro per persoon. Isle of Wight
House of Britain

House of Britain: 3 dagen Legoland

Laat u verrassen door Legoland Windsor, een park met meer dan 50 unieke shows en attracties! Legoland is er voor iedereen en is gegarandeerd vermaak voor de hele familie!
Inclusief overtocht v.a. 299 euro per persoon. 3 dagen Legoland
House of Britain

House of Britain: Jazzliefhebbers opgelet!

4-daagse Shortbreak naar het Isle of Wight.
Boek nu een 4-daagse Shortbreak naar het Isle of Wight en geniet van het spectaculaire international Jazz Festival dat plaatsvindt van 11 t/m 13 april.
Inclusief Jazz Festival ticket en overtochten!
Vanaf 389 euro p.p. Jazzliefhebbers opgelet!
House of Britain

House of Britain: 4 dagen 'Genieten op het Isle of Wight'

Ten zuiden van het vasteland van Engeland ligt een heerlijk eiland waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan: het Isle of Wight. Het landschap is bespikkeld met schilderachtige dorpjes en kleurrijke haventjes. U kunt er heerlijk uitwaaien en wandelen hoog boven de uitgestrekte kustlijn. Ervaar het zelf!

Inclusief overtochten v.a. 299 euro per persoon 4 dagen 'Genieten op het Isle of Wight'
House of Britain

House of Britain: 4 dagen City-Cruise

York is een gezellige stad met een prachtig historisch centrum waar u heerlijk kunt shoppen. De imposante kathedraal, de York Minster, in het midden van de stad moet u zeker gezien hebben, evenals het middeleeuwse straatje
The Shambles.
Inclusief overtocht vanaf 159 euro p.p. 4 dagen City-Cruise
House of Britain

House of Britain: 3 dagen Edinburgh Military Tattoo

In de festivalmaand augustus verandert Edinburgh in een groot openluchttheater met als hoogtepunt de wereldberoemde 'Military Tattoo', die jaarlijks gehouden wordt bij het Edinburgh Castle. Incl. Military Tattoo ticket vanaf 315 euro per persoon. 3 dagen Edinburgh Military Tattoo
House of Britain

House of Britain: Samengestelde autorondreizen

Boek nu een van onze samengestelde autorondreizen waarbij u op een zeer ontspannen manier het land of de streek van uw keuze kunt zien en ervaren. Zo brengt onze autorondreis 8 dagen Magnifiek Wales u o.a. naar de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Vanaf 349 euro p.p. Samengestelde autorondreizen
House of Britain

House of Britain: Vroegboekkorting Eurotunnel voor ANWB en Touring leden

Reis als ANWB en Touring lid voordeling naar Groot-Brittannië met Eurotunnel. Boek vóór 31 december 2007 uw overtocht voor 2008 en profiteer als ANWB en Touring lid van aantrekkelijke vroegboekkorting.
Vanaf 139 euro per auto + inzittenden (max. 9). Vroegboekkorting Eurotunnel voor ANWB en Touring leden
House of Britain

House of Britain: Boek nu uw accommodatie voor 2008

Geniet van uw welverdiende rust en boek nu een vakantie met verblijf in uw eigen prachtige Cottage. Maak keuze uit honderden met zorg gekozen, ideaal gelegen en goed onderhouden accommodatie en geniet van mooie uitzichten in prachtige natuurgebieden. Vanaf 210 euro per cottage per week. Boek nu uw accommodatie voor 2008
Tags House of Britain: Citytrips - Vakantiehuizen & Villa's - Vakantieparken