HolidayAutos.

HolidayAutos.

HolidayAutos.: De kerstvakantie komt eraan !

Of u nu op wintersport gaat of de zon achterna aan het einde van het jaar, mis niet de kans om gebruik te maken van de kerstpromotie van holiday autos !
Wij bieden u 10% korting op uw boeking voor de kerstvakantie !
Om gebruik te kunnen maken van deze korting moet u de promotiecode XMAS2008* gebruiken bij het maken van uw reservatie.

* promotie code geldig voor het maken van één reservatie voor 24 december om 23h59 voor een vertrek tussen 18 december 2008 en 5 januari 2009, geldig op al onze bestemmingen. De kerstvakantie komt eraan !
HolidayAutos.

HolidayAutos.: Promotie niet te missen !

Om er voor te zorgen dat u nog meer kan genieten van uw vakantie, biedt holiday autos u een promotie aan op alle huurprijzen voor de carnavalvakantie en de paasvakantie. Als u nu reserveert tot en met 1 juli (vertrek tem 31/12/2008), kan u de promotiecode SUMMER08 gebruiken. Die code geeft u een korting van 15 % op uw reservering en dat vanaf vandaag... Goeie vakantie!! Promotie niet te missen !
HolidayAutos.

HolidayAutos.: Promotie niet te missen !

Om er voor te zorgen dat u nog meer kan genieten van uw vakantie, biedt holiday autos u een promotie aan op alle huurprijzen voor de mei vakanties. Als u nu reserveert tot en met 12 mei (vertrek tem 31/05/2008), kan u de promotiecode 'MEI2008' gebruiken. Die code geeft u een korting van 15 % op uw reservering en dat vanaf vandaag… Goede vakantie!! Promotie niet te missen !
HolidayAutos.

HolidayAutos.: ’All-insurance’ en hybride auto’s bij Holidayautos.nl

Holidayautos.nl heeft een nieuwe verzekering ‘all-insurance’ en geldt voor de hele auto en alle schadekosten (o.a. interieur, buitenkant, banden en onderzijde), maar daarnaast ook voor vandalisme, diefstal en zelfs annulatie. Dit kost slechts EUR 3,- per dag! Daarnaast heeft Holidayautos.nl ook hybride auto’s te huur! Ook is er een nieuwe bestemming aan het assortiment toegevoegd: India! ’All-insurance’ en hybride auto’s bij Holidayautos.nl
HolidayAutos.

HolidayAutos.: 15% korting met promotiecode

REIZEN08 is de promotiecode te gebruiken voor 02/03/2008 voor vertrek vóór 02/03/2008 (die dag inbegrepen). De promotiecode geeft u recht op een korting van 15% op uw reservering. 15% korting met promotiecode
HolidayAutos.

HolidayAutos.: Promotie niet te missen !

Om er voor te zorgen dat u nog meer kan genieten van uw vakantie, biedt holiday autos u een promotie aan op alle huurprijzen voor de Voorjaarvakantie. Als u nu reserveert tot en met 02 maart (vertrek tem 02/03/2008), kan u de promotiecode ‘REIZEN08’ gebruiken. Die code geeft u een korting van 15 % op uw reservering en dat vanaf vandaag... Goeie vakantie!! Promotie niet te missen !
Tags HolidayAutos.: Autohuur & Taxi's