GoFun

GoFun

GoFun: Feestkracht 10 in Blanes!

Op 22 juni gaat GoFun van start met de GoFun Blanes Feestweek! Een week voor het officiële seizoen begint gaan wij met een aantal GoFun-bussen Blanes volledig op zijn kop zetten bij feestkracht 10! Deze jongerenreizen zijn gegarandeerd feest. De reisduur is 10 dagen en de prijs is slechts 110 euro inclusief busreis en appartement. Kijk snel op de site! Feestkracht 10 in Blanes!
GoFun

GoFun: Appartement in Lloret v.a. € 39 per week!

Spanje - Lloret de Mar - Eigen vervoer
Appartementen Bolero 3* -Logies
Appartementen Bolero is een gezellig appartementencomplex en heeft ook nog eens een uitstekende ligging, gelegen dichtbij het bruisende centrum van Lloret de Mar. Ideaal voor jongeren.
NU VANAF € 39 Appartement in Lloret v.a. € 39 per week!
GoFun

GoFun: Prijsverlagingen

Volgens traditie heeft GoFun ook dit jaar weer vanaf begin april scherpe prijsverlangingen doorgevoerd. Kijk daarvoor op GoFun.nl Wij onderhandelen altijd scherp met onze leveranciers en hoe dichter wij bij de zomer komen, hoe meer intressante deals we kunnen maken met accomodatie eigenaren die nog rest capaciteit hebben!!!
Dus laat je snel verleiden door onderstaande super scherpe prijzen!

Griekenland - Kreta -Vliegvakantie
Appartementen Maria 3* -Logies
199,-

Spanje - Lloret de Mar - Busreis
Appartement Bolero 3* -Logies
99,-

Spanje - Blanes - Busreis
Camping La Masia 2* -Logies
40,-

Italie - Rimini - Busreis
Hotel Nanni 2* -Logies & Ontbijt
139,-

Bulgarije - Sunny Beach- Vliegreis
Appartementen Prestige 3* -Logies
299,- Prijsverlagingen
GoFun

GoFun: Feesten met Sterretje (Oh Oh Cherso)

Heb jij deze zomer zin in een feestje op de heetste en zonnigste stranden van Europa? DJ Tony star (Sterretje) werkt deze zomer namelijk als reisleider voor GoFun. Dus heb jij zin om onder feestende leiding van Tony Star de kroegen af te gaan in Sunny Beach? Boek dan snel je vakantie op GoFun.nl en check de voorwaarden.

Wil jij absoluut de laagste prijzen, en niet te veel betalen aan jouw reisorganisatie? Kijk dan op GoFun en vergelijk de prijzen. Bij GoFun krijg je zo ie zo de laagste prijsgarantie en GoFun is tot 30 procent goedkoper dan andere reisorganisaties. Bovendien krijg je 200 procent feestgarantie bij GoFun. Feesten met Sterretje (Oh Oh Cherso)
GoFun

GoFun: Op vakantie met Sterretje

DJ Tony Star zal deze zomer het GoFun reisleider team versterken in Bulgarije. De GoFun reisleiding organiseert samen met Dj Tony Star spectaculaire activiteiten voor jou; zoals: kroegentochten, beachparty’s, jeepsafari’s en zelfs een heuse Sun Seekers zeilcruise. Kijk voor meer informatie op GoFun en zorg dat jij mee gaat met Tony Star op vakantie.

Gofun is tot 30 procent goedkoper dan andere aanbieders van reizen voor jongeren en geeft jou gegarandeerd 200 procent feestgarantie. Op vakantie met Sterretje
GoFun

GoFun: Op vakantie met Sterretje

Maak kennis met de nieuwe reisleider van GoFun: DJ Tony Star, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso. Dit is voor alle jongeren van Nederland de kans om een echte Oh Oh Cherso-Vakantie te beleven. Vakantie vieren met GoFun is sowieso een aanrader, want de organisatie is gegarandeerd goedkoper dan de concurrentie! Op vakantie met Sterretje
GoFun

GoFun: Zin in een feestje?

Heb jij deze zomer zin een feestje? Zorg dan dat je erbij bent deze zomer, op 1 van de vele gofun feestjes of beachparty's in europa. Nu is het gehele aanbod van GoFun online. Gofun is de snelste groeinde jongeren organisatie van Nederland, dus groter dan ooit, maar zeker ook goedkoper dan ooit!! Wij bieden jou 200 procent feestgarantie, 100 procent de laagste prijsgarantie en vergeet niet dat wij tot 30 procent voordeliger zijn dan andere aanbieders. Boek snel want de polulaire accomodaties zijn snel vol! Check onze aanbiedingen. Zin in een feestje?
GoFun

GoFun: 200% feest- en 100% laagsteprijsgarantie

Wil jij deze zomer voordelig op vakantie, zonnen, nieuwe vrienden ontmoeten en vooral heel veel feesten?! Boek dan net als heel veel andere jongeren snel jouw vakantie bij GoFun. GoFun doet er alles aan om jou de zomer van je leven te laten beleven. GoFun is de organisatie voor jonge mensen en heeft spetterende bestemmingen. GoFun is dan ook dé specialist in jongerenreizen. De juiste sfeer en de juiste prijs zijn belangrijke uitgangspunten bij het samenstellen van ons programma. Je kunt hier ons spetterende, scherp geprijsde zomeraanbod bekijken, met de beste strand- en feestbestemmingen in zonnig Europa. Wil jij ook het beste uit jouw vakantie halen? Op elke GoFun bestemming zal een team van de leukste en gezelligste reisleiders/reisleidsters klaar staan om er samen met jou een top vakantie van te maken. Zij weten precies waar je moet zijn op de bestemmingen en zullen jou dan ook meenemen naar de leukste bars, discotheken en hotspots op jouw bestemming, bekijk daarvoor het activiteitenprogramma dat je hier op deze site kunt vinden. Ook dit jaar weer te boeken bij GoFun: de examenreizen, de kroegentochten, excursies en party´s! Het kan ook dit jaar weer allemaal bij GoFun. Kijk snel verder en boek een vakantie naar Griekenland, Hongaraije, Texel, Frankrijk, Terschelling, Turkije, Bulgarije, Italië of Spanje bij GoFun!

LET OP: GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE JONGERENVAKANTIES 200% feest- en 100% laagsteprijsgarantie
GoFun

GoFun: Busreis Blanes vanaf 49 euro

Spanje - Blanes - Busreis
Campin la Maise 3*/ LG
Camping La Masia is onder jongeren de populairste camping van Blanes. Deze camping heeft een perfecte ligging. Je loopt namelijk de camping af en je zit zo in het uitgaanscentrum of je ligt lekker te bakken op het strand van Blanes. Boek nu vanaf 49 euro! Busreis Blanes vanaf 49 euro
GoFun

GoFun: Topaanbiedingen voor jongeren

Spanje - Lloret de Mar - Busreis
Appartement Jorsant 3*/ LG
Deze nette appartementen zijn zeer populair vanwege hun goede ligging.
v.a. 149,-

Spanje - Lloret de Mar- Busreis
Hostel Ancora 1* / LG
Het jongerenhostel van Lloret met een uitstekende ligging, om de hoek vind je de hoofdstraat met vele bars.
v.a. 180,- Topaanbiedingen voor jongeren
GoFun

GoFun: Voor feestbeesten en party chicks

Ben je het al weer beu al die stress op school? Zoals tentamens, projecten en dergelijke en wil je er even tussen uit om los te gaan en het feestbeest in Blanes/Lloret de Mar uit te hangen op een zonnige maar o zo gezellige bestemming voor jongeren? Nou, dan hoef jij je met Gofun geen zorgen te maken want je bent aan het goede adres om al die druk van je weg te laten nemen en wellicht nieuwe vrienden leren kennen, uit je dak te gaan zonder zorgen.

Zoals elk jaar biedt GoFun speciaal voor jou de ultieme feesbeestreis naar jouw favoriete bestemming in Spanje zoals Blanes en Lloret de Mar. Onder andere Camping La Masia is daarmee de beste in het assortiment voor jou!

Dus wil jij voordelig op vakantie en lowbudget, pak je kans om gezellig het feestbeest of de partychick uit te hangen op een van de bestemmingen. Kijk snel op www.gofun.nl! Voor feestbeesten en party chicks
GoFun

GoFun: Nieuw in Lloret

Twee nieuwe accommodaties in Lloret tegen bodemprijzen:

Spanje - Lloret de Mar- Busreis
App. Jorsant 3* / LG
Deze nette appartementen zijn zeer populair vanwege hun goede ligging.
vanaf € 179,-

Spanje - Lloret de Mar- Busreis
Hostel Ancora 2* / LG
Het jongerenhostel van Lloret met een uitstekende ligging, om de hoek vind je de hoofdstraat met vele bars.
Vanaf € 199,- Nieuw in Lloret
GoFun

GoFun: Blanes vanaf 49 euro

Spanje - Blanes - Busreis
Camping La Masia 2* / LG
Camping La Masia is de populairste camping van Blanes. Deze camping heeft een perfecte ligging en ontvangt jaarlijks vele jongeren. Je loopt namelijk de camping af en je zit zo in het uitgaanscentrum of je ligt lekker te bakken op het strand van Blanes.
bij 4 personen v.a. € 49 p.p. Blanes vanaf 49 euro
GoFun

GoFun: 200% fun maar 30% goedkoper

Wil jij deze zomer 200 % feest en voor niet te veel betalen? Boek dan snel op GoFun.nl jouw vakantie. GoFun.nl is tot 30 % goedkoper dan andere aanbieders. Ook deze zomer weer de leukste reisleiders en reisleidsters, de kroegntochten, beachparty's en leukste stap avonden. 200% fun maar 30% goedkoper
GoFun

GoFun: Zin in een feestje?

Wil jij deze zomer voordelig op vakantie, nieuwe vrienden ontmoeten en vooral heel veel feesten? Als het aan ons ligt wordt de zomer van 2010 jouw zomer.

Ook dit jaar weer te boeken bij GoFun: de examenreizen, de kroegentochten, excursies en party's! Gofun bied jongeren op het gehele product gegarandeerd de laagste prijsgarantie (tot 30 % goedkoper dan bij andere aanbieders), 200 % feest garantie en niet te vergeten en de leukste reisleiders en reisleidsters! Zin in een feestje?
GoFun

GoFun: Laagste prijsgarantie

Gofun bied jou op het gehele product aan coole jongerenreizen gegarandeerd de laagste prijsgarantie (tot 30 % goedkoper dan bij andere aanbieders), 200 % feest garantie en niet te vergeten en de leukste reisleiders en reisleidsters! Kijk snel op GoFun.nl! Laagste prijsgarantie
GoFun

GoFun: Jongerenreizen nu 30% voordeliger

Wil jij deze zomer voordelig op vakantie, nieuwe vrienden ontmoeten en vooral heel veel feesten? De zomer van 2010 is nu boekbaar bij GoFun. Ook dit jaar weer te boeken bij GoFun: de examenreizen, de kroegentochten, excursies en party's! Kijk snel verder en boek een jongeren vakantie naar Griekenland, Turkije, Bulgarije, Italie, Spanje, Hongarije, Frankrijk of Texel bij GoFun.

Gofun bied jou op het gehele product gegarandeerd de laagste prijsgarantie (tot 30% goedkoper dan bij andere aanbieders), 200% feest garantie en niet te vergeten en de leukste reisleiders en reisleidsters! Kijk snel op GoFun.nl! Jongerenreizen nu 30% voordeliger
GoFun

GoFun: 4 The Fun Of It!

Jongerenreisorganisator Go Fun is een zusje, of beter, een dochter van Turkije-specialist Corendon. Dat wil niet zeggen dat Go Fun slechts bestemmingen in Turkije aanbiedt! Jongeren kunnen met deze touroperator (absoluut de voordeligste!) ook naar de Spaanse Costa's, Kreta, en Bulgarije. Er zijn ook vakanties binnen onze landsgrenzen in het aanbod opgenomen. Bovendien biedt Go Fun ook een aantal zeer aantrekkelijk geprijsde examenreizen. 4 The Fun Of It!
GoFun

GoFun: GoFun Summervibes 2008

Gofun.nl organiseert op zaterdag 23 februari 2008 GoFun Summervibes 2008. Dit is DE Pre-summerparty of the year in de megadiscotheek Brothers in Bunnik met onder andere Mental Theo, Don Diablo, Sidney Samson, Gregor Salto! Je kan gratis bij dit feest aanwezig zijn, want als je voor 15 Februari 2008 een vakantie boekt op GoFun.nl ontvang je een gratis toegangskaartje! GoFun is de specialist in jongerenvakanties, je boekt al een coole vakantie vanaf € 49,00. GoFun Summervibes 2008
GoFun

GoFun: Vliegreizen naar Spanje nu goedkoper dan ooit

Feesten in Spanje? Vliegreizen naar Spanje nu goedkoper dan ooit! Check de site! Vliegreizen naar Spanje nu goedkoper dan ooit
GoFun

GoFun: Wij beloven jou…

GoFun.nl is de jongeren reisorganisatie van Nederland en zoals we je al eerder hebben verteld zijn we ook nog eens super voordelig. De leukste feestvakanties boek je al vanaf € 49,00.
GoFun.nl wil je graag laten weten dat we nu ook nog eens de laagste prijsgarantie geven! Onze belofte is, vindt je een van onze reizen ergens goedkoper, dan krijg je hem bij ons ook voor deze prijs, plus nog een 50 euro extra korting.
Dus ga snel naar onze website en profiteer! Wij beloven jou…
GoFun

GoFun: Mental Theo en Rob Toonen zijn jouw reisleiders deze zomer!

GoFun heeft speciaal voor de eindexamenkandidaten en iedereen die 1 juni naar Kreta wil iets bijzonders georganiseerd. Mental Theo en Rob Toonen zijn deze week de reisleiders van GoFun. Zij weten wat feesten is! Op 1 juni biedt GoFun vanaf € 199, 8 dagen Kreta aan waar het feest met Mental Theo en Rob Toonen kan beginnen...
Niet alleen deze, maar alle reizen voor de zomer van 2008 staan online! Mental Theo en Rob Toonen zijn jouw reisleiders deze zomer!
Tags GoFun: Jongerenvakanties