Effeweg

Effeweg

Effeweg: Effeweg.nl komt met reis voor Jong en Oud, 3 dgn slechts € 95,-!

Effeweg.nl heeft een nieuwe reis opgenomen in het assortiment. Een reis voor jong en oud. Een weekend weg voor het hele gezin, opa’s / oma’s met kleinkinderen, het kan allemaal. Deze reis is inclusief 2 hotelovernachtingen, 2 maal ontbijt en vervoer per luxe touringcar. Ook wordt de mogelijkheid geboden om toegangskaarten voor Phantasialand bij te boeken. Deze reis wordt aangeboden voor de onwaarschijnlijk lage prijs van slechts €95,00! Effeweg.nl komt met reis voor Jong en Oud, 3 dgn slechts € 95,-!
Effeweg

Effeweg: Kerstconcert André Rieu 19 december 2008

André Rieu en zijn Johan Strauss orkest zijn al jarenlang ongekend populair in Nederland,... maar ook internationaal. Op 19 december geeft de vioolvirtuoos een geweldig kerstconcert welke in het teken zal staan van kerstsfeer en Weense romantiek. Aan dit kerstconcert werken ook een Japans kinderkoor en drie sopranen mee. Liever eerder naar André Rieu? Kijk op de site voor de meerdaagse reizen naar concerten van Rieu in Parijs, Berlijn en Leipzig. Hiervoor zijn nog enkele mogelijkheden bij effeweg.nl. Kerstconcert André Rieu 19 december 2008
Effeweg

Effeweg: Wellnessreis naar Slowakije

Wederom is het reisaanbod van effeweg.nl uitgebreid. Voor het eerst is er een wellnessreis opgenomen in het reisaanbod. Het gaat om een 10-daagse busreis naar Slowakije, voor slechts 569,- euro. Deze reis is ideaal om kennis te maken met het wellness principe.

Omdat het de eerste wellnessreis is voor effeweg.nl, is er een spectaculaire actie aan toegevoegd: Gratis 10 wellness behandelingen voor iedere boeker! Wellnessreis naar Slowakije
Effeweg

Effeweg: Met effeweg.nl naar André Rieu

Effeweg.nl heeft het reisaanbod uitgebreid met een bijzondere reis, namelijk naar André Rieu!

Van 4 t/m 7 juli treedt Rieu op in de ‘open lucht van Maastricht’. Een bijzondere reis, een bijzonder concert, een bijzondere sfeer. Met effeweg.nl naar André Rieu
Effeweg

Effeweg: Effeweg.nl stunt met Andorra en Kroatie!

Effeweg.nl opent het jaar met de Voorjaarsaanbieding naar Kroatië. Deze reis was in een mum van tijd uitverkocht. Daarom komt effeweg.nl nu met extra capaciteit voor de Voorjaarsaanbieding naar Kroatië en is er inmiddels een extra voorjaarsreis samengesteld… naar Andorra!

Effeweg.nl is aanbieder van supervoordelige busreizen naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Omdat effeweg.nl een direct seller is, met eigen touringcars rijdt en geen gebruik maakt van agenten worden busreizen supervoordelig aangeboden. Effeweg.nl stunt met Andorra en Kroatie!
Effeweg

Effeweg: Reisaanbod voor 2008 bekend!

Inmiddels is het actuele reisaanbod van effeweg.nl voor 2008 bekend! Effeweg.nl biedt 2-10 daagse busreizen aan in verschillende rubrieken. Dit kan variëren van stedentrips tot excursiereizen en van muziekreizen tot kerstreizen. Vrijwel het hele jaar door kunnen bij effeweg.nl reizen worden geboekt. Reisaanbod voor 2008 bekend!
Tags Effeweg: Citytrips