Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Bespaar 50 procent tijdens 48-uursactie

U heeft precies 48 uur de tijd om van deze aanbieding te profiteren. Tot wel 50% korting op 3- en 4-daagse verblijven. De stuntverkoop eindigt op 29 april om 12.00 uur. Bespaar 50 procent tijdens 48-uursactie
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: New Generation Festival

DISNEYLAND® PARIS: TOT 40% KORTING! Maak je klaar voor de belevenis van het jaar!

Een 3 daags verblijf in het Magische Disneyland® Paris tijdens Disney new generation festival!

Inclusief 2 overnachtingen in Disney's Hotel Santa Fe® en 3 dagen toegang tot beide Disney® Parken voor het hele gezin! Boek vandaag nog deze leukste vakantie van het jaar!

BOEK VANDAAG VANAF € 217 New Generation Festival
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: 3-daagse arrangementen met 60% korting

Vanaf 12 uur vanmiddag boekt u 3 dagen Disneyland Parijs met 60% korting. Deze actie duurt precies 48 uur: vrijdag om 12.00 uur is deze unieke aanbieding weer voorbij. Sla dus nu uw slag. 3-daagse arrangementen met 60% korting
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Nieuwe attractie bij Disneyland Resort Paris!

THE TWILIGHT ZONE TOWER OF TERROR

Op 5 april 2008 is, op spectaculaire wijze, één van de populairste Disney attracties ooit geopend in Disneyland Resort Paris. De Tower of Terror bevindt zich in het Walt Disney Studios Park en is al vanaf de snelweg A4 te zien - het gebouw is maar liefst 56 meter hoog. Vanaf nu kunnen bezoekers van het Walt Disney Studios Park dan ook plaatsnemen in de vervallen serviceliften van deze spannende attractie, om vervolgens een val van maar liefst 13 verdiepingen mee te maken - sneller dan de zwaartekracht!

De Tower of Terror is onderdeel van de grote finale van het 15e verjaardagsfeest van Disneyland Resort Paris. Nieuwe attractie bij Disneyland Resort Paris!
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Het 15e verjaardagsfeest gaat verder met de grote finale!

Na het enorme succes van de 15de verjaardag presenteert Disneyland Resort Paris in 2008 nóg meer gloednieuwe attracties, live entertainment en onvergetelijke momenten met de Disney figuren.

THE TWILIGHT ZONE TOWER OF TERROR
De eerste attractie die in 2008 opent in de reeks van nieuwe attracties en entertainment is de ruim 55 meter hoge Twilight Zone Tower of Terror. Gasten stappen aan boord van een vervallen dienstlift en storten maar liefst 13 verdiepingen naar beneden, sneller dan de zwaartekracht! Spookachtige verschijningen, ijskoude windstoten en onverwachte razendsnelle bewegingen van de lift (zowel naar boven als naar beneden) zijn slechts enkele van de overige verrassingen die men in deze attractie kan verwachten.

GRATIS TOEGANG EN VERBLIJF VOOR KINDEREN T/M 6 JAAR!
Tijdens de grote verjaardagsfinale blijft deze fantastische aanbieding geldig! Voor elke betalende volwassene krijgen maximaal 3 kinderen hun overnachting en de toegang tot de 2 Disney Parken helemaal gratis! Het 15e verjaardagsfeest gaat verder met de grote finale!
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Kinderen tot en met 11 jaar krijgen hun verblijf cadeau!

Dit is je laatste kans om onze 15e verjaardag mee te komen vieren - Voor elk arrangement dat is geboekt door een volwassene, krijgen kinderen (3 t/m 11 jaar) hun verblijf en Disney Park tickets GRATIS!

Deze aanbieding geldt tot en met 19 maart 2008. Kinderen tot en met 11 jaar krijgen hun verblijf cadeau!
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Wees er snel bij, want dit aanbod is maar beperkt geldig!

Van 6 januari tot 19 maart 2008: gratis verblijf en vervoer voor kinderen! Aanbod geldig voor kinderen t/m 11 jaar. Wees er snel bij, want dit aanbod is maar beperkt geldig. Wees er snel bij, want dit aanbod is maar beperkt geldig!
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Begin het nieuwe jaar goed!

Van 6 januari t/m 19 maart 2008 kunnen kinderen t/m 11 jaar hun wildste dromen werkelijkheid laten worden! Want Disneyland® Resort Paris nodigt ze uit voor een fantastische belevenis... die ook nog eens gratis is! Ja, je leest het goed: de toegang tot de Disney® Parken, het verblijf en het vervoer zijn helemaal gratis. Dit is absoluut een unieke kans om de nieuwste attracties te ontdekken en volop te genieten van alle feestelijkheden ter gelegenheid van onze 15e Verjaardag. Begin het nieuwe jaar goed!
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: Een fantastische winter aanbieding

Disneyland Resort Paris viert dit jaar haar grootste feest ooit, allemaal vanwege haar 15e verjaardag. Om iedereen hiervan mee te laten genieten, zijn kinderen tot en met 6 jaar gratis als men een overnachting boekt in een van de Disney Hotels of in Hotel L'Elysee Val d'Europe voor aankomsten tot en met 3 april 2008. Een fantastische winter aanbieding
Tags Disneyland Parijs: Pretparken