DA-reizen

DA-reizen

DA-reizen: Laag tarief vliegtax Canarische Eilanden en Turkije

De Canarische Eilanden en Turkije komen in het lage tarief van de vliegbelasting. Dat heeft staatssecretaris Jan Kees de Jager (Financiën) bekendgemaakt.

In plaats van het hoge tarief van 45 euro gaan reizigers vanaf 1 juli 11,25 euro betalen. Op die datum gaat de heffing op vliegtickets in.

Voor vluchten tot 2500 kilometer geldt het lage tarief, voor langere afstanden het hoge tarief. Hierdoor zouden gebieden als Turkije en de Canarische Eilanden te maken krijgen met twee tarieven. Met de aanpassing komt De Jager tegemoet aan een wens van de Tweede Kamer en de reisbranche.

Het besluit van De Jager betekent dat vanaf deze zomer alle bestemmingen op de Canarische Eilanden, Turkije, Madeira, Marokko en de Azoren in het lage tarief vallen. Laag tarief vliegtax Canarische Eilanden en Turkije
DA-reizen

DA-reizen: De goedkoopste vakantie?

De goedkoopste vakantie? Die vindt u zoals altijd op http://www.da-reizen.nl!

Naar aanleiding van de reacties van trouwe klanten, hebben we Da-reizen.nl geheel vernieuwd. U vindt nu nog envoudiger uw goedkoopste vakantie!

Daarnaast hebben we veel extra informatie toegevoegd (zelfs video's om in de vakantiestemming te komen!) en een aantal nieuwe rubrieken gemaakt.

Lastminutes?

Die vindt u nog steeds in overvloed. De hele dag door speuren onze medewerkers voor u naar de beste lastminute-aanbiedingen. Wat dacht u van 8 dagen Mallorca voor 175 euro, of 8 dagen Alanya voor 199 euro? De goedkoopste vakantie?
DA-reizen

DA-reizen: Vakantieportal DA-reizen completer dan ooit

Bij DA-reizen.nl vindt iedereen de vakantie die hij zoekt. De site is bijzonder compleet, en biedt duizenden zonvakanties, lastminutes, wintersportreizen, huisjes, citytrips, pretparken en rondreizen. Bovendien wordt op DA-reizen dagelijks een keuze uit de opvallendste aanbiedingen van tientallen reisorganisaties gepubliceerd. Wie voordelig op vakantie wil, reist via DA-reizen! Vakantieportal DA-reizen completer dan ooit
DA-reizen

DA-reizen: 300 dagen per jaar zon

De Turkse Riviera met Antalya als bekendste badplaats trekt jaarlijks vele Nederlanders. Waarom? De badplaats heeft langgerekte zandstranden en aantrekkelijke kustplaatsjes. Bovendien schijnt de zon er minstens 300 dagen per jaar. Zowel voor winterzonvakanties als voor zomer 2008 is er nu veel aanbod beschikbaar, en tegen scherpe prijzen! 300 dagen per jaar zon
Tags DA-reizen: Lastminutes - Strandvakanties