Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties: Programma Cirkel Vakanties voor komende winter verschenen

Cirkel Vakanties heeft haar nieuwe winterprogramma 2008/2009 gelanceerd met een reeks brochures en een geactualiseerde website.

Snow & Fun
De wintersportbestemmingen in het nieuwe programma zijn volgens Cirkel Vakanties stuk-voor-stuk uitermate geschikt voor (éénouder)gezinnen met kinderen, waarbij de nadruk ligt op rust en wintersportbeleving.

Cirkel Deluxe
Ook de extra comfortabele wintersport ontbreekt niet in het uitgebreide programma. Daartoe heeft Cirkel Vakanties accommodaties voorzien van 'Cirkel DeLuxe' kwaliteitslabel. Hiermee kwalificeert de reisorganisatie hotels waar men naast de gebruikelijke service kan rekenen op een super-de-luxe verblijf inclusief wellnessfaciliteiten en culinaire gerechten.

Huttentocht en sneeuwscooters
Cirkel Vakanties heeft twee speciale reizen in haar winterprogramma voor singles opgenomen: een skisafari door Salzburgerland en een Zweedse sneeuwvakantie. Tijdens de skisafari trekt een groep singles onder begeleiding van ervaren instructeurs de pistes over. Deze huttentocht duurt zes dagen waarbij er in authentieke berghutten wordt overnacht.

De winterspecial naar het vakantiepark Johannisholm in het uitgestrekte Zweden is heel bijzonder. Een sneeuwscootersafari of een sledehondentocht in de Scandinavische sneeuw behoren tot de mogelijkheden, evenals skiën, langlaufen en schaatsen. Programma Cirkel Vakanties voor komende winter verschenen
Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties: Vraag 'nieuwe gezinnen' groeit bij Cirkel Vakanties

Sinds enkele jaren gaan er steeds meer nieuw samengestelde gezinnen op vakantie. Dit constateert Cirkel Vakanties op verscheidene populaire vakantiebestemmingen. Cirkel levert vakanties op maat voor éénoudergezinnen, alleengaanden en gezinnen.

Cirkel Vakanties specialiseert zich al meer dan twintig jaar in vakanties voor alleenstaanden, éénoudergezinnen en gezinnen. Een nieuw samengesteld gezin bestaat uit twee volwassenen van wie er minstens één kinderen heeft uit een eerdere relatie. Vraag 'nieuwe gezinnen' groeit bij Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties: Ook voor singles en 1-oudergezinnen

Cirkel Vakanties organiseert zowel in de zomer als in de winter reizen voor speciale doelgroepen, zoals singles en 1-oudergezinnen. Wintersporten kunt u met Cirkel in Andorra, Frankrijk, Italië, Lapland en Oostenrijk. In de zomer zijn er tal van landen waar u naartoe op vakantie kunt. Ook voor singles en 1-oudergezinnen
Tags Cirkel Vakanties: Kindvriendelijk - Rondreizen - Singlereizen - Strandvakanties - Wintersport