CheapTickets

CheapTickets

CheapTickets: Boek groen, Win groen

Wil jij binnenkort naar Ferry Corsten, of kans maken op een groene reis? Boek tussen 1 februari en 31 maart je tickets en kies in stap 3 voor een GreenSeat, dan maak je automatisch kans op een van deze super prijzen:

2x Weekend Glasgow inclusief toegang Full on Ferry Glasgow
5x Gratis groene reis van GreenSeat
10x 2 toegangskaarten voor Full on Ferry in de Matrixx

Boek je een GreenSeat, dan maak je sowieso kans op een van de gratis groene reizen. Wil je graag naar Ferry Corsten, vul dan de actiecode FOF1 in. Zo compenseer je, net als Ferry Corsten, de CO2-uitstoot van jouw reizen! Lees meer over deze actie op onze website. Boek groen, Win groen
CheapTickets

CheapTickets: Nog 3 dagen extra korting op superdeals!

Je hebt nog maar 3 dagen om superdeals te boeken! Dus wacht niet langer en boek vandaag nog KLM, Emirates of Transavia, dit weekend met 20 euro extra korting op je boeking als je de actiecode invult.

Actiecode: NU20

Vul in stap 3 van het boekingsproces de code in bij het veld 'Actiecode' en ontvang direct 20 euro korting op het totaalbedrag van je boeking. Geldig van vrijdag 27 januari 17.00u t/m maandag 30 januari 23.59u. Nog 3 dagen extra korting op superdeals!
CheapTickets

CheapTickets: KLM Werelddeals, aanbiedingen vanaf 79 eur

Wij zijn al weer halverwege de KLM Werelddeal Weken. Dat betekent nog 10 dagen profiteren van de allerlaagste ticketprijzen! Nog niet geboekt? Twijfel niet langer, alle topbestemmingen zijn in de aanbieding. KLM Werelddeals, aanbiedingen vanaf 79 eur
CheapTickets

CheapTickets: Energielabel voor vliegtickets

CheapTickets.nl heeft sinds kort alle vluchten in haar reserveringssysteem voorzien van een energielabel. Met deze nieuwe tool kunnen vliegtuigpassagiers voortaan een milieubewuste keuze maken bij het boeken van een vliegticket. Het energielabel geeft inzicht in de gevlogen afstand en het aantal tussenstops. CheapTickets.nl is de eerste ticketaanbieder die vliegtuigpassagiers vanaf alle luchthavens in de wereld helpt een bewustere keuze te maken. Het bedrijf pretendeert niet over een 100% waterdicht systeem te beschikken. Directeur Ton Berends: "Daarvoor spelen nog veel meer zaken een rol. De volgende stap zal zijn dat we ook het type vliegtuig meenemen in de vergelijking, omdat het ene vliegtuig schoner is dan het andere." Energielabel voor vliegtickets
CheapTickets

CheapTickets: Ontvang heeeel veel voordeel!

Cheaptickets.nl toont alle vakanties van alle touroperators (m.u.v. de directsellers) in n overzicht! Wij tonen altijd de touroperator die de laagste prijs aanbiedt op de door jou gewenste datum.
Boek nu en ontvang maar liefst 5% korting op de totale reissom. Op een vakantie van 2000 euro bespaar je dus zomaar 100 euro!
Vul de actiecode VAKJAN in tijdens de reservering en de korting wordt automatisch verwerkt aan het einde van de reservering. Ontvang heeeel veel voordeel!
CheapTickets

CheapTickets: Amerikaanse bestemmingen in trek door dollar

Nog vroeger dan andere jaren is de Nederlandse vakantieganger op zoek gegaan naar zn zomerbestemming voor 2008. Al vr de feestdagen werd er druk gezocht naar vliegtickets op de boekingssite van CheapTickets.nl. In de eerste week van januari werd er al volop geboekt. Gekeken naar het zoekgedrag van bezoekers op de site tussen half december en nu ontstaat de volgende top 5 van vliegbestemmingen:
1. New York
2. Bangkok
3. Barcelona
4. Curaao
5. Londen
Opvallend is dat naast New York in de top tien nog drie Amerikaanse bestemmingen voorkomen: Los Angeles (6), Miami (7) en Orlando (9). Amerikaanse bestemmingen in trek door dollar
CheapTickets

CheapTickets: Online boeken van alle vliegtickets!

CheapTickets.nl is d grootste website van Nederland voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. Niet alleen lijndienstvluchten worden aangeboden, maar ook lowcost carriers als Transavia.com, Ryanair en easyJet. Bovendien kunnen vakantievluchten van alle gerenommeerde Nederlandse touroperators op de website geboekt worden.

Naast vluchten, kan men ook bij cheaptickets.nl terecht voor:
- Scherp geprijsde autohuur, overal ter wereld!
- Lastminutes en pakketreizen.
- Een eenvoudig overzicht van de beste reisdeals. Online boeken van alle vliegtickets!
Tags CheapTickets: Vliegtickets - Wereldreizen