Chalettravel.

Chalettravel.

Chalettravel.: Nieuwe Crisisknallers bij Chalettravel !

Weer een nieuwe week met echte Crisisknallers ! Dankzij de financiële crisis zijn wij in staat om u op nog meer luxe te trakteren door de hand te leggen op meer luxe accommodaties voor minder geld ! Deze hebben wij geselecteerd uit onze topbestemmingen in de Franse Alpen ! Nieuwe Crisisknallers bij Chalettravel !
Chalettravel.

Chalettravel.: Crisis !? Chalettravel brengt meer luxe voor minder geld !

Dankzij de financiële crisis zijn wij in staat om u op nog meer luxe te trakteren door de hand te leggen op meer luxe accommodaties voor minder geld ! Deze hebben wij geslecteerd uit onze topbestemmingen in de Franse Alpen !

Wij willen u laten meeprofiteren van deze meevallers! Crisis !? Chalettravel brengt meer luxe voor minder geld !
Chalettravel.

Chalettravel.: Last minute, La Plagne, Chalet + skipas al v.a. € 251 !!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben wij knallende aanbiedingen voor u geselecteerd.
Chalettravel wenst u een goed en gezond 2009 toe ! Last minute, La Plagne, Chalet + skipas al v.a. € 251 !!
Chalettravel.

Chalettravel.: Last minute, Les Arcs 2000, Chalet des Neiges + skipas al v.a. € 254 !!

Wil je het nieuwe jaar knallend beginnen samen met je vrienden en/of familie?
Chalettravel biedt je deze kans! Bekijk snel onze last minutes en ga goedkoop en
volledig het nieuwe jaar in! Last minute, Les Arcs 2000, Chalet des Neiges + skipas al v.a. € 254 !!
Chalettravel.

Chalettravel.: Weer een vers pak sneeuw in de Alpen!

Als jij je dit jaar helemaal thuis wilt voelen in de sneeuw dan moet je er snel bij zijn. Onze luxe en complete chalets zijn speciaal voor jullie klaar gemaakt en er is alwéér sneeuw gevallen in de Franse Alpen en Oostenrijk. Dus verzeker je van een mooi plekje ‘thuis in de sneeuw’ en boek bij Chalettravel.nl ! Weer een vers pak sneeuw in de Alpen!
Chalettravel.

Chalettravel.: Ook weer net te laat met het boeken van uw wintersportvakantie?

Bent u ook zo iemand die altijd te laat boekt? Hebben uw collega's en vrienden altijd de mooiste chalets, terwijl u het met uw tweede of misschien wel derde keuze moet doen? Dan hebben wij goed nieuws !

ChaletTravel heeft nog een arm weten te leggen op een aantal unieke chalets en appartementen in de Franse Alpen. Deze staan inmiddels op onze site. Kijk daarom nu op www.chalettravel.nl en boek snel voordat u weer te laat bent ! Ook weer net te laat met het boeken van uw wintersportvakantie?
Chalettravel.

Chalettravel.: Les Arcs 2000, luxe Chalets tegen scherpe prijzen!

Gezien de toenemende vraag naar Les Arcs 2000 hebben wij hier komend winterseizoen nóg meer chalets en appartementen. En alsof dit al niet genoeg is opent ook de nieuwe "La Grotte du Yeti" hier zijn deuren in december 2008.

Boek nu je wintersport in Les Arcs 2000, maak gebruik van de 'Autosock'-actie en rij deze winter zorgeloos naar je wintersportbestemming met de gemakkelijke en hippe 'Autosock' (t.w.v. € 89).

Deze actie geldt natuurlijk ook voor al onze andere gebieden. Les Arcs 2000, luxe Chalets tegen scherpe prijzen!
Chalettravel.

Chalettravel.: Volgend jaar niet duurder met de krokus!

Afgelopen dagen was verschillende media te vernemen dat wintersportreizen volgend jaar fors duurder zouden worden. In de krokus- en paasvakantie laten veel touroperators hun prijzen zelfs stijgen tot 50 % ten opzichte van vorig jaar. Chalettravel doet hier niet aan mee, en meldt met trots dat alle gasten die nu boeken, wel op vakantie kunnen tegen normale prijzen. Het is maar dat u het weet... Volgend jaar niet duurder met de krokus!
Chalettravel.

Chalettravel.: Reserveer voor 15 augustus svp !

Reserveer voor 15 augustus jouw chalet in Oostenrijk of Frankrijk via Chalet Travel en ontvang een GRATIS Autosock t.w.v. 89 euro ! Reserveer voor 15 augustus svp !
Chalettravel.

Chalettravel.: De laatste chalets in de aanbieding vanaf 171 euro !!

Het heeft weer gesneeuwd in de Franse Alpen! Des te meer reden om de laatste paar chalets die we nog hebben in de aanbieding te doen! Wees er snel bij! De laatste chalets in de aanbieding vanaf 171 euro !!
Chalettravel.

Chalettravel.: Zon en sneeuw met het topgebied Saint Sorlin nu al vanaf 160 euro !

St Sorlin d' Arves 1550 – 2620 m Dit gebied heeft de laatste jaren kosten noch moeite gespaard om bij de absolute top van de Franse skigebieden te horen. Het heeft 310 km aaneengesloten aan pistes die 6 dorpjes met elkaar verbinden en is voor zowel de meer ervaren skiër als de beginner een uitermate geschikt gebied. Doordat Les Sybelles verspreid ligt over meerdere bergruggen, kunt u praktisch de hele dag in de zon skiën. Met 193 sneeuwkanonnen verspreid over het gehele gebied hoort Les Sybelles tot een van de meest sneeuwzekere gebieden. Voor de snowboarder zijn er twee snowparks en een boardercross. ChaletTravel biedt iedereen een arrangement aan inclusief een 7,5 daagse skipas voor het gehele skigebied.

Kijk op de site voor meer informatie en aanbiedingen van Saint Sorlin d'Arves voor verschillende vertrekdatums. Zon en sneeuw met het topgebied Saint Sorlin nu al vanaf 160 euro !
Chalettravel.

Chalettravel.: Deze week in de spotlight : Risoul nu al vanaf 249 euro!

Risoul is al jarenlang dé succesbestemming van Sportura. U vindt er alles wat u nodig heeft: de witte hellingen van ‘La Forêt Blanche’, volop zon, het Surfland, freestyleparadijs voor boarders, fraaie appartementen aan de piste en een overweldigend uitgaansleven. De ‘houten’ appartementencomplexen hebben schuine daken en zijn gelegen op een plateau temidden van het bos, hetgeen het ski-station een warme uitstraling geeft. Deze week in de spotlight : Risoul nu al vanaf 249 euro!
Chalettravel.

Chalettravel.: Chalet Travel's krokusweken aanbiedingen vanaf 249 euro!!

De krokus vakantie komt er weer aan ! Natuurlijk hebben wij hier weer mooie aanbiedingen voor klaarstaan!
Profiteer dus nu snel van deze aanbiedingen, want op=op!
Kijk op de site voor alle aanbiedingen. Chalet Travel's krokusweken aanbiedingen vanaf 249 euro!!
Chalettravel.

Chalettravel.: Beurskoersen omlaag ? Onze chaletprijzen ook ! Nu vanaf 122 euro per persoon !

Iedereen heeft het gisteren gemerkt ! Dalende beurzen en de meest depressieve dag van het jaar. Een echte zwarte maandag. Het kon gewoon niet slechter!

Gelukkig heeft Chalet Travel de gewoonte om alleen maar mooi nieuws te brengen. Vergeet de beurzen en de depressies en ga op zoek naar een heerlijke last-minute aanbieding in de Franse Alpen! Beurskoersen omlaag ? Onze chaletprijzen ook ! Nu vanaf 122 euro per persoon !
Chalettravel.

Chalettravel.: Verse sneeuw en verse prijzen bij Chalettravel !

In de Franse Alpen ligt weer een vers pak sneeuw dus hebben wij weer een vers pak aanbiedingen voor je klaarliggen!!
Les Arcs 2000 26-01-2008 € 397
Saint Sorlin d'Arves 28-01-2008 € 122
Alpe d'Huez - Oz 02-02-2008 € 385
Les Menuires 09-02-2008 € 349
Saint Francois Longchamps 16-02-2008 € 206 Verse sneeuw en verse prijzen bij Chalettravel !
Tags Chalettravel.: Vakantiehuizen & Villa's - Wintersport