Chalet.nl

Chalet.nl

Chalet.nl: 10% vroegboekkorting op CGH appartementen

De chalet-appartementen van CGH staan bekend om het comfort, de vele faciliteiten en de gunstige ligging. Voor 2 tot 10 personen. Nu met 10% vroegboekkorting. 10% vroegboekkorting op CGH appartementen
Chalet.nl

Chalet.nl: Sneeuw gegarandeerd!

Er is de laatste tijd zoveel sneeuw gevallen dat de kenners het erover eens zijn. Met deze hoeveelheid sneeuw kan in de meeste gebieden de sneeuw gegarandeerd worden tot het einde van dit winterseizoen! Reden te meer om nog een weekje wintersport in te plannen.

Boeken voor de krokusvakantie is ook nog mogelijk. Kijk op onze site voor de lastminutes voor de krokusvakantie. Sneeuw gegarandeerd!
Chalet.nl

Chalet.nl: Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land, de winkels liggen al een tijdje vol met kerstspullen en daarna is het alweer oud en nieuw. Echt zo’n periode waar je al lang van te voren naar uit kan kijken. Net zoals je wintersportvakantie! Daarvoor ben je bij Chalet.nl aan het goede adres. Vol verwachting klopt ons hart...
Chalet.nl

Chalet.nl: Beleef de Paradiski!

Het wordt weer kouder, de bladeren vallen van de bomen en in de Franse Alpen zijn de eerste sneeuwvlokken al gevallen. Het is je vast ook opgevallen dat het 's avonds al weer vroeg donker is. Tijdens je wintersport betekent dat echter niet dat je maar kort op je latten kunt staan. Op de verlichte skipiste in Les Arcs kun je twee keer per week 's avonds heerlijk doorskiën! Maar wil je volop genieten van het skiën, dan kun je in Les Arcs ook een ontbijtski meemaken. Tijdens zonsopgang nuttig je een lekker ontbijt op één van de bergtoppen en vervolgens maak je, onder begeleiding van pisteurs, je eerste afdaling van de dag. Dit kun je ter plaatse reserveren bij de VVV of skischool.

Dit seizoen gaat de Vanoise Express gegarandeerd open!
Op de informatie-avond van Paradiski in Amsterdam werd ons verzekerd dat de cabinelift Vanoise Express deze winter gegarandeerd open zal gaan!

De ultra-moderne Vanoise Express verbindt in slechts 4 minuten Les Arcs met La Plagne (gezamenlijk skigebied Paradiski) met maar liefst 425 kilometer piste. Vorig winterseizoen werd de cabinelift nog dichtgehouden vanwege afwijkingen aan diverse staalkabels. De afgelopen tijd is er alles aan gedaan om dit op te lossen waardoor de Vanoise Express vanaf 20 december 2008 veilig in gebruik kan worden genomen.

Nog geen wintersportreis geboekt naar het skigebied Paradiski? Kijk dan snel bij ons op de site! Beleef de Paradiski!
Chalet.nl

Chalet.nl: Veel nieuwtjes voor de winter 2008 - 2009

Goed nieuws! We zijn druk bezig (geweest) met het toevoegen van nieuwe bestemmingen en accommodaties aan Chalet.nl Zo kun je vanaf volgend wintersportseizoen naar geheel nieuwe résidences als Cimes des Arcs in Arc 2000 of naar één van de chalets Paulo in Saint Martin de Belleville. Veel nieuwtjes voor de winter 2008 - 2009
Chalet.nl

Chalet.nl: Dag winter, hallo zomer!!

De lente is officieel begonnen, maar wij zijn allang in zomerstemming! We willen je er dan ook graag aan herinneren dat wij naast wintersportvakanties ook volop zomerbestemmingen aanbieden. Bekijk ons brede aanbod in bijvoorbeeld Normandië of Bretagne, de Provence en de Cote d’Azur.

Liever niet naar Frankrijk? We hebben ook mooie bestemmingen in Zwitserland en Oostenrijk. De bestemmingen in de bergen zijn uitstekend geschikt voor sportievelingen om bijvoorbeeld te mountainbiken, abseilen of paragliden. Of zoek tijdens de warme zomerdagen verkoeling in het water en beoefen één van de vele watersporten zoals raften of kanoën. Dag winter, hallo zomer!!
Tags Chalet.nl: Vakantiehuizen & Villa's - Wintersport