Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs: Center Parcs en Floriade 2012

Van 5 april tot 7 oktober 2012 vindt in Venlo de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade plaats. Deze tentoonstelling bestaat uit 5 unieke werelden: themavelden die door bosgebied aan elkaar zijn verbonden. Werelden waarin u de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft. Er is een dagelijks cultureel programma vol muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. U zult zich blijven verbazen.

Exclusief aanbod van Floriade en partner Center Parcs:
Boek nu een verblijf in Het Meerdal of Het Heijderbos in combinatie met een Floriade Passepartout. Voor de prijs van een dagkaartje heeft u recht op onbeperkt toegang tot de Floriade gedurende uw hele verblijf in Center Parcs.
• Het Meerdal grenst aan het uitgestrekte natuurgebied De Peel
• Het Heijderbos ligt in een vallei in het noordelijkste puntje van Nederlands Limburg Center Parcs en Floriade 2012
Center Parcs

Center Parcs: Oude bekenden vind je terug bij Center Parcs!

Welke toekomstdromen leefden er toen en wat is er van terecht gekomen? Haal herinneringen op met oud klasgenoten, collega's en vrienden tijdens het reünie-arrangement bij Center Parcs!

De parken van Center Parcs bieden een uitstekend decor om uit het oog verloren collega's, vrienden en klasgenoten te weerzien. Ga terug in de tijd en deel levensverhalen, foto's en herinneringen met elkaar op één van de parken.

Vier nu je reünie op één van de parken van Center Parcs en ontvang 25% korting op het verblijf. Oude bekenden vind je terug bij Center Parcs!
Center Parcs

Center Parcs: Bungalowvakantie in Center Parcs

Nog even lekker uitwaaien, heerlijk genieten van het prachtige Zeeland en genieten van het enige echte zwemparadijs Aqua Mundo? Pak dan deze aanbieding vandaag nog! Super voordelig naar Center Parcs Port Zélande vanaf €129 per 4-persoons appartement!

Inclusief:
- 4 overnachtingen in Center Parcs Port Zélande
- Het tropische zwemparadijs Aqua Mundo
- De overdekte activiteitenhal Adventure Factory
- Het bruisende centrum met terrasjes, restaurants en shop de Market Dome

Let op: u kunt ook kiezen voor een upgrade naar een 4-, 6- of 8-persoons cottage! (meerprijs) Bungalowvakantie in Center Parcs
Center Parcs

Center Parcs: Center Parcs Port Zélande helemaal vernieuwd

Port Zélande, onderdeel van Center Parcs, is in het afgelopen jaar volledig vernieuwd en up-to-date gemaakt. Na de metamorfose, die een investering van vijf miljoen euro vergde, behoort het Zeeuwse park weer tot de hoogste kwaliteitscategorie van de organisatie.

De Aqua Mundo is omgetoverd in een sfeervolle omgeving van exotisch groen met een zwembad dat maar liefst 800 vierkante meter telt. Prachtige houtsnijwerken en andere kunstobjecten uit Sumatra maken de tropische sfeer nog completer.

Onderdak
Aqua Mundo biedt naast het nieuwe Kinderdoebad onderdak aan de Turbotunnel en de langste wildwaterbaan van alle vakantieparken. Op de duizelingwekkende Turbotunnel glijbaan kunnen gasten van 8 tot 80 jaar zich uitleven.

Zij worden op een grote rubberband door een krachtige waterstraal omhooggeschoten om na een korte zweefvlucht in een ‘zwart gat' te belanden. Hierna maken zij in het duister onverwachte bochten en komen vervolgens in een opvangbad terecht. Center Parcs Port Zélande helemaal vernieuwd
Center Parcs

Center Parcs: Center Parcs verlaagt 1000 prijzen!

Center Parcs bestaat 40 jaar! Om dit heugelijke feit te vieren stunt Center Parcs nu met geweldige aanbiedingen. U kunt deze maand profiteren van enorme kortingen!

1000 prijzen verlaagd voor de zomer:
Tot wel 25% korting op een VIP cottage
Tot 15% korting op De Luxe cottages en Economy cottages
Kortingen tot EUR 170,- bovenop de verlaagde prijzen, als u voor 1 mei 2008 boekt Center Parcs verlaagt 1000 prijzen!
Center Parcs

Center Parcs: Meivakantie vieren in Center Parcs!

De meivakantie staat weer voor de deur. De tijd dat u met de kinderen op stap gaat om Koninginnedag, Pinksteren of Pasen te vieren! Lekker buiten genieten van de frisgroene natuur. U boekt bijvoorbeeld al een heerlijke midweek weg (van 28 april tot en met 2 mei) met het hele gezin naar Het Heijderbos in een 6 persoonscottage voor EUR 659,-! Dit is nog geen EUR 110,- per persoon.

Een ander park boeken kan natuurlijk ook! Meivakantie vieren in Center Parcs!
Center Parcs

Center Parcs: Lekker chillen in 'waterbioscoop' Center Parcs

Er is de thuisbioscoop, de megabioscoop, de drive in bioscoop en nu is er ook de Aqua Cinema, waar gasten vanaf een luxe, drijvend ligbed genieten van hun favoriete films. De Aqua Cinema is een initiatief van Center Parcs dat een deel van de Aqua Mundo van Park Zandvoort heeft omgetoverd tot een waterbioscoop.

Wie na een dag zwemmen in de Aqua Mundo zin heeft in een spetterende film, die hoeft zich niet om te kleden. Want in de Aqua Romana, zoals het 25-meterbad heet, heeft Center Parcs een complete bioscoop ingericht. Hier kan men ronddobberen op speciale, comfortabele drijvende ligbedden. Lekker chillen in 'waterbioscoop' Center Parcs
Center Parcs

Center Parcs: Samen met uw Valentijn genieten van een verblijf in Center Parcs!

Indien u een verblijf met aankomst tussen 25 januari en 2 juni 2008 boekt, dan ontvangt u EUR 100,- korting op een weekend, week- of midweekverblijf. Profiteer vóór 18 februari 2008 van dit speciale Valentijnsaanbod! Samen met uw Valentijn genieten van een verblijf in Center Parcs!
Center Parcs

Center Parcs: Happiness is aanstekelijk

In Center Parcs vindt u alles om echt te genieten. En wat is er nu mooier dan simpelweg gelukkig zijn? Inderdaad... dat gevoel kunnen delen met anderen! Geniet samen met uw famillie of vrienden van de mooie momenten in Center Parcs. Happiness is aanstekelijk! En als u vóór 18 februari uw verblijf boekt profiteert u van € 100 korting!

Boekt u vóór 18 februari 2008 een verblijf met aankomst tussen 25 januari en 2 juni 2008, dan ontvangt u: € 100 korting op een weekend, week- of midweekverblijf. Let op: kijk voor beschikbare data en parken bij de voorwaarden op de site. Happiness is aanstekelijk
Center Parcs

Center Parcs: Vanaf 28 december Speciale kortingsactie bij center parcs!

Center Parcs start op vrijdag 28 december een speciale kortingsactie. Gedurende de actieperiode biedt Center Parcs EUR 100,- extra korting op alle boekingen! Zie de website voor details.
PS: De cottages kunnen in ieder geval 3 maanden vooruit worden geboekt! Vanaf 28 december Speciale kortingsactie bij center parcs!
Center Parcs

Center Parcs: Extra korting

Er binnenkort nog even tussenuit? Pak dan de Laatste kans van Center Parcs! U kunt al voor minder dan € 50 per persoon weg. En als u tussen 12 november en 4 februari aankomt, dan geniet u mee van Winter at Center Parcs.
Boek online en ontvang € 10 korting op uw boeking. Extra korting
Center Parcs

Center Parcs: Winter at Center Parcs

Binnenkort nog even ertussenuit? Center Parcs biedt u al een verblijf aan voor minder dan EUR 50,- per persoon. Bij aankomstdatum tussen 12 november en 4 februari, geniet men mee van "Winter at Center Parcs". Center Parcs biedt gedurende deze periode diverse winteractiviteiten voor jong en oud. Winter at Center Parcs
Center Parcs

Center Parcs: Center Parcs en WNF beschermen wondere wereld onder water

Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds WNF gaan samenwerken bij de bescherming van de onderwaterwereld. Ze doen dat onder meer door bezoekers in het educatieve 'Leven in Zee Bad' in het Brabantse park Kempervennen bewust te maken van de noodzaak goed om te gaan met het leven in zee. Het bad is zaterdag geopend. Center Parcs en WNF beschermen wondere wereld onder water
Center Parcs

Center Parcs: Laatste kans!

Er binnenkort nog even tussenuit? Pak dan de Laatste kans van Center Parcs! U kunt al voor minder dan € 50 per persoon weg. Bovendien is het van 12 november tot en met 4 februari Winter at Center Parcs. Laatste kans!
Tags Center Parcs: Vakantieparken