Aan Zee

Aan Zee

Aan Zee: Drie heerlijke Kerstaanbiedingen

Drie fantastische huizen met eem open haard en een idyllische ligging. Kijk op onze website voor meer gezellige kersthuizen.

Villa Welgelegen, Bergen
Vanaf € 1.345,- p.w.
(9 personen)

De Veerse Papaver, Veere (Zeeland)
Vanaf € 850,- p.w.
(4 personen)

Paradijs aan 't Water, Grootschermer
Vanaf € 1.275,- p.w.
(8 personen) Drie heerlijke Kerstaanbiedingen
Aan Zee

Aan Zee: Drie herfstspecials

't Schoorlse bos - Schoorl***
Dit sfeervolle, vrijstaande vakantiehuis ligt tussen de gezellige dorpen Bergen en Schoorl en op slechts twintig fietsminuten van het strand. Vanaf hier kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken door bossen en duinen.
Vanaf € 495,- per week

't Hoefje - Bergen**
Dit zestiende-eeeuwse boerderijtje is rustig gelegen in een bostuin van 600 vierkante meter. Het strand van Bergen aan Zee en het centrum van Bergen bevinden zich op minder dan drie kilometer van deze unieke locatie.
Vanaf € 495,- per week

Blue - Haamstede**
Dit sfeervol ingerichte houten huis ligt in een rustige, bosrijke omgeving vlakbij de vuurtoren in Haamstede. In vijftien minuten loopt u naar het strand en met de fiets bent u in tien minuten in het dorp.
Vanaf € 305,- per week Drie herfstspecials
Aan Zee

Aan Zee: Ook voor vakanties aan een Nederlands meer...

Aan Zee verhuurt ook veel leuke vakantiehuizen met een ligging aan de mooiste meren van Nederland. Geniet van een vakantie aan meren in Groningen, Friesland en zelfs Zeeland! Voor zowel ervaren watersporters als nieuwkomers zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

De meeste vakantiehuizen hebben een eigen aanlegsteiger, dus kom gerust met uw eigen boot. U kunt ook een boot huren of kiezen voor een huis inclusief luxe sloep. Ook voor vakanties aan een Nederlands meer...
Aan Zee

Aan Zee: WK-gekte

De WK-gekte in ons land is losgebarsten. Voor de fanatieke kijkers hebben we prachtige vakantiehuizen in ons aanbod voorzien van grote LCD-schermen. U kunt zelfs voetbal kijken vanuit de jacuzzi, zodat de lichaamstemperatuur niet teveel oploopt!
Sommigen worden nu al gek van de WK-gekte. Voor hen hebben we prachtige, rustig gelegen huizen in ons aanbod. Ver weg van alles, geen WK-toeters of claxonnerende fans. WK-gekte
Aan Zee

Aan Zee: Boek een gezellig huisje aan het water in Zuid-Holland!

Zuid-Holland kent een aantal prachtige badplaatsen aan de Noordzeekust, maar ook charmante dorpjes aan een meer of een leuke jachthaven. Op allerlei plekjes aan de Zuid-Hollandse kust heeft Aan Zee een aantrekkelijk aanbod. Bekijk het hele aanbod van vakantiehuizen in Zuid-Holland. Boek een gezellig huisje aan het water in Zuid-Holland!
Aan Zee

Aan Zee: Mooi vakantiehuis aan de Friese meren

Vakantiehuis Burkerie, Sint Nicolaasga
- 6 personen
- 3 slaapkamers
- familiepark
- vrijstaand
- open haard
- huisdier mag
Deze luxe vrijstaande vakantieboerderij is gelegen op een eeuwenoud landgoed in één van de mooiste en bos- en waterrijke gebieden in Friesland, op 20 min. rijden van Sneek. De boerderijen zijn direct aan het water gelegen en uiteraard voorzien van een eigen aanlegsteiger zodat u met een sloep of ander bootje de Friese Meren op kunt varen. Ideaal voor de zeil- en watersportliefhebber...
VANAF € 540 p.w. Mooi vakantiehuis aan de Friese meren
Aan Zee

Aan Zee: Last Minutes aan Zee

Profiteer vandaag nog van onze last minutes voor begin juli. Kortingen die oplopen tot wel 30%!

* Ons unieke aanbod in Amsterdam
* Volop vakantieplezier in Bergen
* De last minutes in Zeeland
* Het laatste aanbod op Ameland
* Mooie groepsaccommodaties in Nederland

Veel plezier op onze website! Last Minutes aan Zee
Aan Zee

Aan Zee: Breed aanbod!

Op de site van Aanzee.com vindt men meer dan vierhonderd kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Al deze huizen zijn door de eigen medewerkers van Aanzee.com geselecteerd en gecontroleerd. Breed aanbod!
Aan Zee

Aan Zee: Tip: Nu boeken voor 2008

Van veel vakantiehuizen is de beschikbaarheid voor volgend jaar inmiddels bekend. Wat dacht u van de volgende bestemmingen?
* Een vakantieschip in de haven van Groningen?
* Een mooie villa op een duin in Callantsoog?
* Een romantisch huis bij de vuurtoren van Haamstede?
* De heerlijke rust van Bergen aan Zee , op steenworp afstand van het strand?
* Zeeland: maar 300 meter van zee? Tip: Nu boeken voor 2008
Tags Aan Zee: Vakantiehuizen & Villa's